PUBLICITAT
NODE GARRAF
25-10-2021 10:36
La singularitat dels sòls calcaris i la proximitat amb el mar fan que els vins de la subzona Massís del Garraf (DO Penedès) excel·leixin com un producte característic i inimitable. Això ho han pogut constatar més de dos-cents participants en aquesta primera edició de La Llotja del Massís.
El bon temps ha acompanyat la festa, amb música de jazz dixie en directe i una diversitat de degustacions de cuina i ranxos mariners a càrrec de la Confraria de Pescadors de Vilanova i la Geltrú i l'Escola d'Hostaleria de Sitges.
L'acte, que formava part de la programació de La Llotja, ha comptat amb les intervencions de Joaquim Gay de Montellà, com a amfitrió; Marcelo Desvalls, en representació del col·lectiu Vins del Massís del Garraf; David Martínez, sommelier de l'Escola d'Hostaleria de Sitges; Rosa Huguet, presidenta de l'Agència NODE Garraf, i Antònia Pulido, regidora de Turisme de l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes.
A Eix Diari creiem que un periodisme de proximitat, independent i sense pressions és més necessari que mai. La nostra feina és explicar el que passa al teu voltant amb rigor i compromís, però només és possible amb el suport dels nostres lectors.
Si valores la nostra feina i vols que continuem oferint informació lliure i plural per a tot el territori, fes-te subscriptor avui. El teu suport fa la diferència.
Però si ara no et pots subscriure i vols seguir al dia de les notícies més importants, uneix-te als nostres canals de:
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT