Vegueria del Penedès

AIGUA

Inauguració de l’exposició “Operació Aigua” a Igualada


Redacció Igualada

25-10-2021 17:31

L’acte tindrà lloc demà, 26 d’octubre, a les 12 h, al Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l'Anoia, amb la presència de representants de l’Ajuntament d’Igualada i d’Aigua de Rigat

Inauguració de l’exposició “Operació Aigua” a Igualada. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’exposició “Operació Aigua” organitzada per Aigua de Rigat, companyia gestora del cicle integral de l’aigua, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada, serà inaugurada demà, dimarts, 26 d’octubre, a les 12 h, al Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l'Anoia.

L’exposició es podrà visitar fins al 15 de novembre. L’objectiu és conscienciar sobre la situació actual i futura de la disponibilitat d’aigua, dels usos i abusos que en fem com a societat i de l’impacte que aquests tenen en el medi natural. Està dirigida al públic general, però, especialment, al públic familiar i escolar. A l’acte d’inauguració, hi assistiran el regidor de Promoció Cultural i Relacions Institucionals de l’Ajuntament d’Igualada, Pere Camps, i el regidor de Sostenibilitat i Mobilitat, Miquel Vives. Per part d’Aigua de Rigat, hi participarà el gerent David Gall.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.