Vegueria del Penedès

AGRESSIÓ SEXUAL

Una jove de 16 anys, ingressada en estat greu per una brutal violació a Igualada


Redacció Igualada

02-11-2021 16:27

Els fets van passar quan la noia es dirigia a agafar un tren per tornar a casa de la seva mare, a Vilanova i la Geltrú

Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona. Hospital de Sant Joan

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els Mossos d'Esquadra investiguen una brutal agressió sexual a una noia de 16 anys a Igualada. La jove està ingressada en estat greu a l'hospital de Sant Joan de Déu, on va ser traslladada després que un transportista la trobés inconscient i despullada en un polígon de Les Comes. Els fets van passar la matinada de diumenge a dilluns, quan la noia es dirigia a agafar un tren per tornar a casa de la seva mare, a Vilanova i la Geltrú.

La jove, resident a Masquefa, té lesions internes greus a causa de la violació i la policia encara no li ha pogut prendre declaració per poder aclarir els fets. Havia sortit de festa i va ser abordada per una o més persones quan es dirigia cap a l'estació, segons fonts properes a la víctima. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.