Vegueria del Penedès

ESTABLIMENTS COMERCIALS CENTENARIS

La Generalitat distingeix la Farmàcia Mestres del Vendrell pel seu centenari


Redacció El Vendrell

12-11-2021 18:25

El Govern ha atorgat el Premi Nacional als Establiments Comercials Centenaris

La Generalitat distingeix la Farmàcia Mestres del Vendrell pel seu centenari. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Generalitat ha distingit amb el Premi Nacional als Establiments Comercials Centenaris cinc negocis del Camp de Tarragona i dos de les Terres de l'Ebre. En la categoria de 150 anys o més ha reconegut L'Adrogueria-Celler - Porta Comerç, fundada el 1800 a Montblanc, i la cistelleria Cal Blanco, oberta des del 1850 a Valls. Altres tres establiments del Camp de Tarragona i Penedès que han rebut també aquest premi en la categoria de 100 anys o més són: Casa Borrull (1919) de Reus; la Farmàcia Mestres (1920) de El Vendrell, i el mercat municipal d’aquesta localitat del Baix Penedès, fundat el 1887. En aquesta mateixa categoria també s'ha premiat l'Hostal de l’Anton, fundat el 1891 a Batea, i Casa Asmundo, el 1912 a Sant Carles de la Ràpita.

El guardó reconeix els establiments comercials i mercats municipals en actiu que al llarg de més de cent anys han ofert un servei de qualitat i personalitzat als seus clients, tot adaptant-se als canvis en les necessitats de compra de la ciutadania que s'han anat produint al llarg de la seva trajectòria professional. Enguany s'ha celebrat la 21a edició, corresponent a 2020, conjuntament amb la 20a edició, de 2019, que no es va poder convocar a causa de la covid-19.

A tot el país s'han atorgat 33 distincions: 24 a comerços i mercats municipals centenaris per la seva trajectòria de cent o més anys de servei al comerç i 9 a establiments comercials i mercats amb 150 o més d'història. L'acte de lliurament tindrà lloc el proper 17 de novembre al Palau de la Generalitat.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.