Vegueria del Penedès

CENTRE D'INTERPRETACIÓ

Sant Sadurní d'Anoia obrirà el nou Cava Centre el 27 de novembre


ACN/ Gemma Sánchez Sant Sadurní d'Anoia

16-11-2021 21:30

L'espai museístic es reformula amb una proposta més immersiva

Sant Sadurní d'Anoia obrirà el nou Cava Centre el 27 de novembre. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La reforma del centre d'interpretació del Cava de Sant Sadurní d'Anoia es podrà visitar a partir del 27 de novembre. Reconvertit com a Cava Centre, l'espai museístic abandona les explicacions a través dels plafons estrenats fa deu anys i oferirà una visita més immersiva per conèixer la història i curiositats de la beguda insígnia del municipi. Al mateix temps, el nou Cava Centre aprofundi-rà en la Festa de la Fil·loxera. L'espai va tancar portes l'1 de juny per començar les obres, amb previsió que la reforma estaria enllestida a mitjans de setembre. Finalment, però, el projecte s'ha endarrerit i l'estrena arriba coincidint amb la Festa Major del municipi. Hi haurà jornades de portes obertes amb reserva prèvia fins el 3 de desembre.

Les obres per transformr el centre d'interpretació del cava han costat 400.000 euros, finançats a parts iguals entre l'Ajuntament i els fons europeus FEDER. La reforma és un projecte que el con-sistori va anunciar a finals del 2019 amb previsió que d'estrenar el nou espai un any més tard. L'esclat de la covid-19, però, va desmuntar tots els plans.

Abans de la pandèmia, l'espai rebia prop de 4.000 visitants anuals. Ara la intenció és multiplicar aquesta xifra, i convertir el Cava Centre en un dels principals reclams del municipi, junt amb l'oferta comercial i gastronòmica.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.