Vegueria del Penedès

COMERÇ DE PROXIMITAT

Vilanova i la Geltrú oferirà 25.000 vilabons per comprar als establiments locals amb un 40% de descompte


Redacció Vilanova i la Geltrú

16-11-2021 21:50

L'Ajuntament injectarà 100.000 euros a comerços, restauració i serveis de la ciutat

Vilanova i la Geltrú oferirà 25.000 vilabons per comprar als establiments locals amb un 40% de descompte. Ajuntament de Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

A partir de dissabte, 20 de novembre, es posarà en marxa una campanya de promoció del comerç local a través de bons de compra. L'Ajuntament posarà a disposició de la ciutadania 25.000 vilabons de 10 euros cadascun, a un preu de 6 euros. Amb aquests bons es podrà pagar a botigues, restaurants i empreses de Vilanova i la Geltrú que estiguin adherides a la promoció.

L'alcaldessa, Olga Arnau ha destacat que "es tracta d'una injecció de 100.000 euros destinats directament a la protecció i reactivació del nostre comerç de proximitat". Arnau ha explicat que aquesta iniciativa forma part del Pla de Reactivació Econòmica de Vilanova i la Geltrú.

Els vilabons es podran adquirir a partir del 20 de novembre al web https://vilanova.bonoconsumo.es/ca i es podran utilitzar fins al 6 de gener. Cada persona podrà comprar un màxim de 5 vilabons, que podrà imprimir en paper o presentar des del telèfon mòbil.

"L'objectiu és la dinamització econòmica" explica el regidor de Promoció de Ciutat, Jordi Medina, "des de l'administració local volem recolzar el comerç local, el petit comerç, la restauració i els serveis, amb l'objectiu de dinamitzar la nostra economia, que ho necessita".

Després dels efectes de la Covid-19 "vam veure que la crisi s'havia de tractar a mitjà i llarg termini i vam crear el Pla de Reactivació Econòmica, conjuntament amb els agents de la ciutat" recorda Medina. Els vilabons era una de les accions previstes en aquest pla per reactivar l'economia de la ciutat.

La gestió de la campanya es fa a través de l'Estació Nàutica de VNG. El gerent, Joan Manel Gallego, afirma que es tracta d'una iniciativa molt important, "aconseguirem generar una injecció de diners de 250 mil euros, i que unes 5.000 persones se'n puguin beneficiar".

El període perquè els establiments de VNG s'adhereixin a la iniciativa ja és obert. Ara com ara ja hi ha més d'un centenar de comerços. Tots ells disposaran d'un distintiu que assenyalarà que formen part de la campanya.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.