Vegueria del Penedès

OCI NOCTURN

La Daurada reclama més seguretat a la zona d'oci després de la baralla d'aquest cap de setmana


Redacció Vilanova i la Geltrú

18-11-2021 14:23

Els responsables de la discoteca vilanovina es van reunir dilluns amb l’Ajuntament, Ports, Mossos i Policia Local per coordinar una actuació conjunta i garantir la seguretat a la rambla del Port

Imatge d'arxiu de la discoteca de La Daurada. La Daurada

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Cinc dies després de la baralla que deixava dos ferits per arma blanca a les portes d'una discoteca de Vilanova, els responsables de La Daurada han fet un comunicat per reclamar més seguretat a la zona de l'oci nocturn. La demanda de la discoteca arriba després de la convocatòria a través de les xarxes socials d'una concentració de rebuig a aquest incident i per la millora de la seguretat a la ciutat. La discoteca, que ha condemnat aquest episodi de violència i ha mostrat el seu suport als afectats, assegura que fins ara "ha volgut mantenir un silenci respectuós i la màxima cautela per no entorpir les investigacions que estaven duent a terme els Mossos d’Esquadra". En aquest sentit, s'ha posat a disposició dels cossos de seguretat de la ciutat per col·laborar en l’esclariment del succés, aportant les gravacions de les càmeres perimetrals i interiors del local que van enregistrar íntegrament el desenvolupament de tota la seqüència dels fets, i ha anunciat que es reserva el dret a emprendre accions legals "contra les persones que a títol individual o de manera organitzada hagin tergiversat la realitat difamant i desacreditant la imatge de la nostra empresa".

Sobre la seguretat a la zona, la discoteca assegura que "abans dels malaurats fets d’aquest cap de setmana, el proppassat 8 de novembre, ens vam adreçar al consistori de la ciutat demanant el reforçament de la seguretat a l’entorn de les nostres instal·lacions per evitar que grups d'individus actuïn a la via pública amb total impunitat". En aquest sentit, han explicat que "el passat dilluns 15 de novembre a iniciativa de La Daurada vam proposar una reunió d’urgència amb l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Ports de la Generalitat de Catalunya, Mossos d’Esquadra i Policia Local, per coordinar una actuació conjunta i garantir la seguretat a la Rambla del Port".

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.