Vegueria del Penedès

JUDO

Cinc de cinc pel Club Judo Vilafranca-Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

29-11-2021 11:34

Els judoques del Club Judo Vilafranca-Vilanova. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Dissabte al matí l’equip de Judo Màster del Club Judo Vilafranca-Vilanova es va desplaçar a Andorra la Vella per disputar el II Open Internacional de Judo Màster, amb uns combats i uns resultats increïbles, cinc de cinc .

En categoria masculina M5 Pedro Gimenez es proclamava campió de la categoria, Pedro Garcia en M7 subcampió i Manel Vallès en M1 aconsegueix pujar al tercer esglaó del podi obtenint així la medalla de bronze.

En categoria femenina  F2, la professora del Club, Veronica Pujalte, es proclamava subcampiona de la seva categoria i en aquesta mateixa categoria Aibel Gregori aconsegueix la medalla de bronze.

Pel que fa als més petits del club, en categoria Benjamí i Aleví, diumenge al matí es van desplaçar fins a la comarca del Priorat, per disputar el XX Trofeu Vila de Falset, una competició de promoció i formació on es van veure combats de molt alt nivell i molta qualitat i on els pares van poder gaudir d'una matinal de Judo amb els seus fills, com ho feien abans de la pandèmia.

Propera sortida, campionat d'Espanya en categoria cadet i categoria sènior amb Judit Casañas a Madrid aquest proper cap de setmana.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.