Vegueria del Penedès

AGRICULTURA ECOLÒGICA

Comunicat d'Ametller Origen sobre el projecte Agroparc Penedès


Ametller Origen Gelida

30-11-2021 20:57

Des d’Ametller Origen volem afirmar el nostre compromís per impulsar un nou sistema de producció agroalimentària 100% sostenible i circular que no només respecta el territori si no que, sobretot, el revaloritza

Projecte Agroparc Penedès d'Ametller Origen. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Proposem implantar tota l’activitat  agroindustrial en un terreny qualificat des de fa més de 15 anys com a polígon industrial,  Can Juncoses. Amb la integració paisatgística i arquitectònica que hem dut a terme, millorem la proposta estandarditzada, situant el polígon industrial en el marge esquerre del torrent per respectar el connector ecològic.

El present i futur dels sistemes agroalimentaris passen per la circularitat de tots els processos i la utilització d’energies renovables. L’Agroparc Penedès serà el primer districte agroindustrial d’energia positiva i CO2 negatiu amb el qual evitarem l’emissió de 1400 tones de CO2 a l’any. 

Per últim, col·laborem amb l'IRTA i el Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya per impulsar el nou segell d’agricultura sostenible que garanteixi un baix impacte ambiental per reduir la petjada de CO2 i la petjada hídrica dels conreus.

Pel que fa al cultiu de la vinya en el territori, ja fa anys que treballem seguint els criteris de l’agricultura ecològica i seguirem en aquesta línia.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.