Vegueria del Penedès

FUNDACIÓ CATALANA DE L’E.L.A.

La Plataforma d’empleats perjudicats de Caixa Penedès fa una donació de 3.486 euros per combatre l'ELA


Redacció Vilafranca del Penedès

08-12-2021 18:42

Són els diners que van quedar a l'entitat després de dissoldre's

La Plataforma d’empleats perjudicats de Caixa Penedès fa una donació de 3.486 euros per combatre l'ELA. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat 30 de novembre una representació de la junta directiva de la  Plataforma d’Empleats i Ex-empleats Perjudicats de Caixa Penedès es va desplaçar a Sant Jaume d’Enveja per fer entrega a Ildefons Oliveras de la donació de 3.486,05 € a la Fundació Catalana de l’E.L.A. Miquel Valls. La plataforma es va constituir a l’abril de 2013 i estava formada per 762 associats/des per tal de "reclamar i recuperar els diners que els 5 principals directius es van apropiar il·lícitament d’una part del Fons de Pensió Col·lectiu i que van ser condemnats a retornar a BMN".

L’import de la donació correspon al romanent de tresoreria a l’hora de la liquidació de la Plataforma, un cop es va aprovar la seva dissolució el 24 de novembre passat, després d’haver estat desestimades la demanda judicial i el recurs al  Tribunal superior de Justícia de Catalunya que va presentar la Plataforma, defensat sense èxit pel bufet d’advocats del Col·lectiu Ronda i després d’estimar-se poc viables (per el seu cost) presentar noves demandes individuals.

Aquesta donació es va anunciar en l’acte que es va fer al Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca el passat 7 d’octubre, en el que es va inaugurar l’exposició “Avui és el millor dia” amb fotografies del Delta de l’Ebre, de l’Ildefons Oliveras (ex-empleat de Caixa Penedès i malalt de l’E.L.A) i es va fer la presentació del conte infantil “Mà Amiga”, escrit, dibuixat i pintat per els fills de l’Ildefons Oliveras.  Si algú el vol comprar, ho pot fer a través de la xeb www.contemaamiga.org. Tots els fons recaptats aniran a parar a la Fundació Catalana de l’E.L.A. Miquel Valls.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.