Vegueria del Penedès

SEGURETAT VIÀRIA

La policia de Vilanova incorpora els patinets elèctrics a les classes de circulació per a escolars


Redacció Vilanova i la Geltrú

09-12-2021 21:18

Els alumnes de 2n d'ESO dels centres educatius de VNG rebran formació per transitar de manera segura a la ciutat

La policia de Vilanova incorpora els patinets elèctrics a les classes de circulació per a escolars. Ajuntament de Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'equip d'educació viària de la Policia Local de Vilanova i la Geltrú ha incorporat els quatre patinets elèctrics que va adquirir recentment a les formacions que realitza als escolars de la ciutat. Aquestes jornades educatives s'adrecen a l'alumnat de 2n d'ESO de tots els centres escolars de VNG i es realitzen al circuit urbà que hi ha instal·lat permanentment a la plaça de la Sardana.

Des d'ara, a banda de la formació per circular amb bicicleta, els joves també la reben per circular amb patinets elèctrics. Agents del cos de Policia Local els fan una primera explicació teòrica per, tot seguit, passar a la part pràctica de transitar respectant la senyalització vertical i horitzontal d'aquest circuit urbà i les indicacions que els realitzen els agents de l'equip d'educació viària.

Amb aquesta formació, la Policia Local vol garantir que els joves usuaris d'aquest tipus de vehicle personal tinguin els coneixements necessaris per circular de manera segura per les vies habilitades a la ciutat, respectant la senyalització i la normativa vigents i la convivència i respecte pels vianants i la resta de vehicles.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.