Vegueria del Penedès

ABADIA DE MONTSERRAT

Pi de Cabanyes publica un recull d'articles d'actualitat en clau històrica


Redacció Vilanova i la Geltrú

10-12-2021 Última revisió: 11-12-2021 16:05

L'escriptor vilanoví presenta 'La cultura que ens salva i altres escrits'

Oriol Pi de Cabanyes publica un recull d'articles d'actualitat en clau històrica. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'escriptor vilanoví Oriol Pi de Cabanyes publica un nou llibre, 'La cultura que ens salva i altres escrits', que combina la nota d'actualitat amb el referent històric.

El recull d'article continua les obres Glossari d'escriptors catalans del segle xx (2003), A punta d'espasa (2005), Pedra sobre pedra (2007), Sobre Maragall, d'Ors, Espriu, Porcel i altres (2013), Columnes i davantals (2015) i Senyes i aproximacions (2018), tots ells en la mateixa col·lecció d'Abadia de Montserrat.

Considerat l'escriptor més preparat de l'anomenada Generació dels 70, Oriol Pi de Cabanyes és novel·lista, assagista, historiador, crític d'art i articulista. En definitiva un autor d'una obra general de gran diversitat.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.