Vegueria del Penedès

NADAL 2021

La periodista gastronòmica Tana Collados dona el tret de sortida aquest dimecres a la Fira del Gall 2021


Redacció Vilafranca del Penedès

14-12-2021 19:14

La mostra recupera enguany el seu format habitual amb el gall del Penedès, la gastronomia d'alta qualitat i els vins de la DO Penedès com a protagonistes

La periodista gastronòmica Tana Collados dona el tret de sortida aquest dimecres a la Fira del Gall 2021. Fira del Gall

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Vilafranca del Penedès celebrarà el cap de setmana del 18 i 19 de desembre la 357a edició de la Fira del Gall. La mostra recupera enguany el seu format habitual, i ho fa  acompanyada de tot allò que la fa especial: el Gall del Penedès amb Indicació Geogràfica Protegida (IGP), la gastronomia d'alta qualitat i els vins de la DO Penedès.

La Fira del Gall 2021 s’inaugurarà el dissabte 18 de desembre a les 8 del matí. La comitiva d’autoritats encarregades de donar el tret de sortida a l’esdeveniment recorrerà en cercavila el tram que va des de la plaça de la vila fins el recinte firal. L'acompanyaran el Gall Tomasot i la Gallina Ballarica, les figures de bestiari festiu de ploma vilafranquines, i els grallers de la ciutat.

Tana Collados, pregonera

La Fira del Gall 2021 s’inaugurarà aquest dimecres 15 de desembre a les 20h a l’auditori del Vinseum, amb aforament limitat. La periodista gastronòmica Tana Collados serà l’encarregada de pronunciar el pregó de la mostra.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.