Vegueria del Penedès

ALERTA SANITÀRIA

La residència Els Josepets de Vilanova tanca les visites de familiars


Redacció Vilanova i la Geltrú

21-12-2021 22:48

El centre ha detectat les darreres hores dos positius entre les persones residents

La residència Els Josepets de Vilanova tanca les visites de familiars. Ajuntament de Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La residència Els Josepets de Vilanova i la Geltrú tanca des d'avui les visites de familiars, així com les sortides de residents. Les darreres hores el centre ha detectat dos positius de Covid-19 entre les persones residents de la tercera planta i això fa activar els protocols d'actuació de residència vermella.

La detecció dels dos positius s'ha efectuat a través d'un cribratge amb test d'antígens ràpids. Les persones residents tenen la pauta complerta de la tercera dosi de la vacuna de la Covid, i en aquests moments els símptomes de les persones que han donat positiu són molt lleus.

Els efectes de la sisena onada de pandèmia, doncs, arriben a la residència en aquestes dates properes a les festes del Nadal. Fa deu mesos que la residència Els Josepets no tenia casos de positius entre els usuaris i usuàries.

Durant el dia d'avui es realitzarà un cribratge a tot el personal d'Els Josepets i també es realitzaran proves diagnòstiques PCR a totes les persones que viuen a la tercera planta del centre.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.