Vegueria del Penedès

MODA I CONSUM

Top 5 d'Amazon: Els productes més venuts per a la llar i la cuina


Redacció Vilanova i la Geltrú

29-12-2021 19:15

Tant si estàs pensant a fer un regal, com si necessites alguna cosa per a tu, estem segurs que aquesta llista t'inspirarà.

Cecotec Robot Aspirador . Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Recopilem els articles més venuts d'Amazon Espanya del darrer any a les categories de llar i cuina. 

 

#Top 1. Robot aspirador Cecotec Conga 1990 Connected

Creat per a tot tipus de terres i catifes fines, amb una estètica moderna i amb disseny elegant.

Un robot aspirador 4 en 1: escombra, aspira, passa la mopa i frega. Fregat intel·ligent amb 3 nivells apte per a tot tipus de superfícies. 6 modes de neteja: Auto, Vores, Manual, Habitació, Espiral i Volta a casa. Programable 24/7.

Disposa d’una tecnologia iTech Smart 2.0 per a una navegació intel·ligent. El robot aspirador torna automàticament a la base de càrrega. S'adapta a casa teva, neteja sota els mobles, detecta obstacles i evita caure per les escales.

Amb l’App Control pots gestionar el teu robot des de qualsevol lloc, seleccionar les formes, programar-lo, seleccionar el nivell de succió o fregat. Mode Turbo en catifes. Mopa de dos materials apta per a tota mena de superfícies. Sistema Immortal Battery amb fins a 160 minuts.

Pots connectar el robot als assistents virtuals de control per veu com Alexa i Google Assistant. Compta amb una potent turbina que maximitza la potència de succió fins a 1400 Pa. Raspall central rotatiu que neteja a fons la brutícia en catifes i moquetes. Inclou un filtre d'alta eficiència i el sistema BestFriend Care amb un raspall de silicona especial per a mascotes. 3 nivells de potència: mode Ressò, mode Normal i mode Turbo. Neteja silenciosa amb un lleu nivell sonor.

Consulta més detalls i aconsegueix-la per 148,99 euros.

#Top 2. Mattel Games Monos Locos, jocs de taula per a nens

El joc Monos Locos és molt fàcil d'aprendre i molt divertit de jugar per a pares i fills.  Després de crear una xarxa de palets, només cal col·locar tots els micos dins de l'arbre. Es llença el dau per torns i els jugadors han de treure un palet del color indicat al dau

No deixis que els micos caiguin de l'arbre al teu torn o hauràs d'afegir-los a la teva pila de micos. Guanya el jugador a qui hagin caigut menys micos al final de la partida.

Consulta més detalls i aconsegueix-la per 16,07 euros.

#Top 3. Philips GC026/00, el llevapelusses elèctric adequat per a totes les peces

El dipòsit per a borrissol és fàcil de treure i buidar. El raspall de neteja ajuda a netejar l'aparell després de fer-lo servir sense problemes, gràcies als orificis de 3 mides a la reixeta per a borrissols de qualsevol mida. I amb la fulla de fins a 8800 rotacions per minut cap pelussa es resistirà.

Consulta més detalls i aconsegueix-la per 11,48 euros.

#Top 4 . Fregidora COSORI Airfryer, sense oli i amb aire calent

Amb la cocció sense oli de la COSORI Airfryer podeu gaudir dels àpats amb un 85% menys de greix que els aliments fregits tradicionals. És l’elecció perfecta per portar una vida sana i un bon cos.

És el regal perfecte per Nadal. La fregidora és fàcil d'operar amb els 11 programes, i és la millor opció com a regal nadalenc per als seus familiars o amics, portant el desig que facin plats més deliciosos i saludables fàcilment el nou any, ja que ve amb un llibre de receptes en alemany, francès, italià i espanyol.

Amb la seva gran capacitat de 5.5L pot satisfer la necessitat d'una família de 3 o 6 persones alhora; la cistella quadrada aprofita al màxim l’espai disponible i es pot fer servir per fer un pollastre farcit sencer en festes de Nadal.

La cistella té la certificació PFOA Free perquè la vostra dieta sigui més saludable. A més, la funció Protecció d'Apagat incorporada de la fregidora fa que sigui més segura per a la gent gran i els nens.

Cal recordar agitar la cistella per evitar aliments massa crus o cremats, la fregidora de COSORI emetrà un so durant la cocció per recordar-li que tregui i agiti la cistella; així els aliments obtindran un efecte d'escalfament més uniforme.

Si teniu alguna necessitat, el personal tècnic l'ajudarà després de la compra i proporcionarà suport tècnic i respostes a les vostres preguntes.

Consulta més detalls i aconsegueix-la per 133,99 euros.

#Top 5. Humidificador ultrasònic i difusor d'aroma Cecotec Pure Aroma 150 Yang

Elegant disseny de color fusta que s'adapta a qualsevol estança. Aquest humidificador ultrasònic ajuda a reduir la sequedat ambiental, apte per a grans espais, i molt silenciós gràcies a la tecnologia ultrasònica.

També és alhora un magnífic difusor d'aromes que t'ajudarà a mantenir una fantàstica olor i ambient a casa teva.

Compte amb un gran dipòsit de 150 ml de capacitat. Gràcies a la seva funció d'aromateràpia podràs combatre nombrosos problemes de salut i reduir-ne els símptomes.

El temporitzador és de fins a 3 hores, té 7 colors Led amb control manual i automàtic, i cada color és ajustable de brillant a tènue.

Consulta més detalls i aconsegueix-la per 18,37 euros.


** Tots els preus de compra inclosos en aquest article estan actualitzats el 29 de desembre de 2021.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.