Vegueria del Penedès

ROBATORI

Detenen el presumpte autor d'un seguit de robatoris a l'interior de vehicles a Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

10-01-2022 15:26

La detenció va tenir lloc la setmana passada en el marc d'un operatiu conjunt de la policia local de Vilanova i els Mossos d'Esquadra

Detenen el presumpte autor d'un seguit de robatoris a l'interior de vehicles a Vilanova. Ajuntament de Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La matinada del 4 de gener, a les 01.54 hores, una patrulla de paisà de la Policia Local de Vilanova i la Geltrú va detenir una persona, que respon a les inicials de F.T.J., com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força d'un vehicle estacionat a la rambla de Pep Ventura.

El detingut podria estar relacionat amb un seguit de robatoris a l'interior de cotxes, que durant els últims mesos s'han produït a diversos sectors de la ciutat.

La detenció es va realitzar en el marc del dispositiu conjunt que Policia Local i Mossos d'Esquadra anaven realitzant des del mes de novembre, davant l'allau de casos similars a la zona del Llimonet, Tacó i Casernes, tot i que també s'havien detectat en altres sectors de la ciutat. El detingut va ser posat a disposició judicial.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.