Vegueria del Penedès

GIMNÀSTICA

Les gimnastes individuals del CR Sant Sadurní aconsegueixen cinc medalles


CR Sant Sadurní Sant Sadurní d'Anoia

21-02-2022 13:08

El passat diumenge dia 20 de gener es va disputar al pavelló Els Pins de Sitges la segona fase comarcal (Alt Penedès i Garraf) de gimnàstica rítmica Individual

Paula García en un moment de la seva actuació. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

En aquesta competició, on hi van participar fins a 144 gimnastes, hi van ser presents les gimnastes individuals del Club Rítmica Sant Sadurní.

En categoria Juvenil nivell A amb l’aparell de maces hi va participar la gimnasta Paula García que va aconseguir la medalla d’or. En categoria cadet nivell A amb l’aparell de maces, hi va competir la gimnasta Mireia Filiella (7a posició). En categoria Infantil nivell A amb l’aparell de corda, hi van participar les gimnastes Martina Casan, Clara Fabregat (6a posició), Foix Prat (5a posició), Carla López i Cèlia Martin.

En categoria Aleví nivell A amb l’aparell de pilota, van competir les gimnastes Marta Pujades, Nahia Gamazo, Lídia Pavaloaia, Ona Cayuela, Elna Prat i Maria Càliz. Destacar la medalla d’or aconseguida per la gimnasta Lídia Pavaloaia.

En categoria Benjamí nivell A amb l’aparell de cèrcol van competir les gimnastes Berta Olivas (medalla de plata), Clara Batalla (medalla de plata), Chloé Pi (5a posició) i Martina del Rio. En categoria Benjamí Nivell B amb mans lliures va participar la gimnasta Elba Martin, obtenint la vuitena millor nota  Finalment, va competir la gimnasta pre-benjamina nivell B amb mans lliures Èlia Càliz que va aconseguir la medalla de plata.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.