Vegueria del Penedès

CARNAVAL 2022

Queixes per una festa improvisada a la plaça de la Vila aquesta matinada


Redacció Vilanova i la Geltrú

01-03-2022 17:59

Veïns del Centre Vila estudien presentar una denúncia perquè la festa era 'il·legal' i es va allargar fins passades les 5 de la matinada, tot i les trucades a la policia

Imatge d'arxiu de dos policies locals patrullant per la plaça de la Vila. Policia local de Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Veïns del Centre Vila de Vilanova i la Geltrú estudien presentar una denúncia per la celebració d'una festa improvisada a la plaça de la Vila, la nit de dilluns de carnaval. Desenes de joves es van reunir a la plaça de la Vila fins prop de les sis del matí amb música i una xaranga, seguint així la festa dels Coros del Carnestoltes que s'havia celebrat durant el vespre. La policia local de Vilanova va rebre una trucada alertant del soroll i va acudir a la zona, juntament amb una patrulla dels Mossos, que també havia estat requerida pels veïns. Segons fonts municipals, els agents van mediar amb els joves que hi havia a la plaça per demanar-los que marxessin. 

L'Ajuntament de Vilanova ha confirmat que dilluns a la nit no hi havia unb dispositiu especial de la policia ja que no hi havia organitzats balls nocturns. Aquest dimarts a la nit sí que s'ha programat el ball del Vidalot. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.