Vegueria del Penedès

RETORN A LES PLACES

Els Bous de la Bisbal tornem a assajar castells


Redacció La Bisbal del Penedès

09-03-2022 10:28

A partir d'aquesta setmana, la colla assajarà al gimnàs de l'escola Ull de Vent, cada divendres a les 20h

Els Bous de la Bisbal tornem a assajar castells.. Bous de la Bisbal

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Colla Castellera La Bisbal del Penedès ha començat de nou l'activitat amb un assaig el diumenge passat, com una primera presa de contacte i amb la il·lusió de recuperar la normalitat i els castells. Va ser un assaig de circumstàncies, al bar del poliesportiu, ja que els temps no acompanyava per assajar a l'exterior i es fan obres al gimnàs de l'escola. A l'assaig, amb uns 40 assistents, han pogut constatar les ganes de fer castells de la canalla, cosa que també anima a tota la colla a seguir endavant.

A partir d'aquesta setmana, la colla assajarà al gimnàs de l'escola Ull de Vent, cada divendres a les 20h, fins que el bon temps permeti assajar a l'exterior, a la pista del poliesportiu, on hi tenim la xarxa. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.