Vegueria del Penedès

JUDO

Bronze per Pau Fernández i una 5a posició per Yousra Abbou


Redacció Vilanova i la Geltrú

14-03-2022 16:05

Pau Fernández i Yousra Abbou. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest cap de setmana s’ha celebrat al Pavelló Pitiu Rochel d’Alacant, la Super Copa d´Espanya de Judo en categoria Infantil i cadet amb mes de 1000 competidors provinents de tota Espanya, a banda de països com Italià, Bèlgica, Finlàndia, Andorra i  amb representació de judoques de l’Escola de Judo Vilafranca-Vilanova.

L’Escola de Judo Vilafranca Vilanova, va aconseguir una medalla de bronze en categoria Infantil en -60kg per Pau Fernández que després de guanyar 4 combats, perd a semifinals amb el que posteriorment es proclamaria campió de la categoria, i acaba guanyant el combat per medalla de bronze, i un cinquè lloc en -de 48 Kg per Yousra Abbou, que després de guanyar els quatre primers combats, cau en semifinals però no aconsegueix guanyar el combat per la medalla de bronze, cosa que la deixa a les portes de la medalla, obtenint així un diploma per la seva cinquena posició.

La resta de competidors, Pablo Navarro, Marc Manzanares, Jordi Magre i Roger Ferrer, tot i fer bons combats no van poder classificar-se per poder lluitar per medalla.

Proper cap de setmana, el dissabte Super Copa Catalunya de veterans amb Veronica Pujalte, Aibel Gregori, Pedro Gimenez, Pedro Garcia i Adrián Marin i diumenge al Pavelló Mestre Recasens de Vilafranca, II jornada de la lliga del Mediterrani, amb els mes petits del Club.
 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.