Vegueria del Penedès

HOQUEI PATINS

El CE Vendrell va perdre per 8-5 a la pista del CP Tordera


CE Vendrell El Vendrell

16-03-2022 13:39

Els jugadors de Xavi Ferrer van intentar lluitar per la victòria fins al final però es van veure condicionats per un criteri arbitral discutible, que va incloure cinc targetes blaves i vint-i-dues faltes en contra dels roig-i-negres

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

D'aquesta manera, els vendrellencs veuen com el Tordera els pren la segona posició i també el goal-average particular.

El Vendrell s'avançava als dos minuts i mig gràcies a Marc Cañellas, però Adrià Farré aconseguia restablir les taules al minut nou. Poc després Albert Ramos veia la targeta blava, però Ricard Pintado desaprofitava la falta directa i els locals, encara en inferioritat numèrica, es posaven per primer cop per davant mitjançant Pablo Torres.

El gallec augmentava encara més l'avantatge transformant una directa per blava a Biel Salvadó, mentre que en canvi n'enviaria una altra fora després d'una nova targeta a Marc Cañellas. Finalment, però, Torres tornaria a marcar abans del descans en la desena falta roig-i-negra per situar el 4-1, mentre que Toda li aturava una directa per blava a Lluís Ferrer i Xus Sola també errava una directa per al Vendrell.

La segona part arrencava igual que la primera, ja que Cañellas tornava a veure porteria per retallar distàncies. Tot seguit, però, Carlos Pérez veia la blava i Torres transformava la directa, afegint poc després una altra diana per completar el seu repòquer particular amb el 6-2 i consolidar-se com a pitxitxi de l'OK Lliga Plata Nord. De fet, Torres encara tindria dues directes més, una per blava a Salvadó i l'altra per la quinzena falta roig-i-negra, però la primera l'enviava fora i la segona al pal. Entremig Lluís Ferrer retallava distàncies de penal i posteriorment veia com Arnau Anglas li aturava la desena falta local.

Aleshores el partit entrava en una dinàmica d'intercanvi de cops, amb Cañellas anotant el seu 'hat trick' i Mauro Rabiti contestant amb el 7-4, mentre que Pérez marcava el 7-5 i Rabiti tornava a aparèixer anotant el 8-5 definitiu, ja que Toda aturaria una nova directa a Torres. Ara la pròxima cita serà diumenge 20 de març a les 12.30 al Club d'Esports contra el CH Mataró, en un partit on Xavi Ferrer tindrà les baixes dels sancionats Biel Salvadó, Marc Cañellas i Lluís Ferrer.

FITXA TÈCNICA

CP Tordera: Arnau Anglas, Albert Ramos, Mauro Rabiti, Adrià Farré i Pablo Torres -cinc inicial- Guillem Coll i Miki Grau

CE Vendrell: David Toda, Carlos Pérez, Ricard Pintado, Marc Cañellas i Lluís Ferrer -cinc inicial- Xus Sola, Biel Salvadó, Jon Borrego i Saül Calvet

Gols:  0-1 Marc Cañellas (2'), 1-1 Adrià Farré (9'), 2-1 Pablo Torres (11'), 3-1 Pablo Torres (13'), 4-1 Pablo Torres (20'), 4-2 Marc Cañellas (26'), 5-2 Pablo Torres (26'), 6-2 Pablo Torres (32'), 6-3 Lluís Ferrer (37'), 6-4 Marc Cañellas (42'), 7-4 Mauro Rabiti (43'), 7-5 Carlos Pérez (45'), 8-5 Mauro Rabiti (46')

Àrbitres: Raúl Burgos i Oriol Casabella

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.