Vegueria del Penedès

VAGA

La patronal làctia atura l'activitat des d'aquest dijous per la vaga de transports


ACN Barcelona

17-03-2022 9:43

L'entitat alerta que l'aturada suposa suspendre la recollida de llet a les explotacions ramaderes

La patronal làctia atura l'activitat des d'aquest dijous per la vaga de transports. Feni

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Federació Nacional d'Indústries Làcties (Fenil) ha anunciat que atura l'activitat des d'aquest dijous a conseqüència de la vaga de transports. En un comunicat la patronal indica que es veu "abocada" a aquesta decisió perquè arran de l'aturada dels darrers tres dies s'ha "interromput" el subministrament dels elements necessaris per elaborar els productes i el trasllat del producte acabat a les cadenes de distribució. A més, la patronal alerta que l'aturada suposa suspendre la recollida de la llet a les explotacions ramaderes a partir de demà i "posa en risc" l'abastiment de productes "bàsics" per a l'alimentació. Fenil considera que aquest "panorama" és el resultat del "desemparament i la impotència" dels transportistes davant l'actuació dels "mal anomenats piquets" que han "bloquejat la seva activitat".

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.