Vegueria del Penedès

TENNIS TAULA

Edgar Mataró es proclama campió estatal de tennis taula


Redacció Vilanova i la Geltrú

17-03-2022 11:57

Edgar Mataró. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El jugador del CTT Vilanova, Edgar Mataró, ha disputat a Santander (Cantabria), aquest passat cap de setmana (12 i 13 de novembre), el campionat estatal de tennis taula adaptat.

El palista vilanoví, després d’una bona temporada a la lliga regular, retornava a la competició estatal amb molta confiança, com a quart cap de sèrie després de la anterior absència per lesió, però com a favorit.

Mitjançant el desplegament d’un gran joc, l’Edgar passava com a primer de grup al quadre final, guanyant els 5 partits corresponents sense cedir cap set.

Un cop arribats al quadre final, el palista vilanoví, després de superar per 3-0 els vuitens i quarts de final, s’enfrontava al complicat jugador del CTT Tramuntana Carles Buixó, on a través de la duta a terme d’un gran joc tàctic i ofensiu s’imposava a aquest de forma contundent (3-0). D’aquesta forma, passava a la gran final estatal.

Així doncs, s’arribava a la final amb els dos favorits del torneig, el jugador del Club Tennis Taula Eivissa, Alejandro Díaz i l’Edgar Mataró. El palista vilanoví amb un potent joc ofensiu, una molt bona actitud i deixant enrere els possibles nervis previs a aquest partit que el marcaven com a favorit per emportar-se el títol, no donava opció al palista balear i amb un marcador de 3-0 (11-7, 11-7, 11-5), es va proclamar per primera vegada Campió Estatal de Tennis Taula Adaptat. Fent que, d’aquesta forma, es proclami campió d’Espanya sense cedir ni un sol set en tot el torneig.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.