Vegueria del Penedès

BESTIARI FESTIU I POPULAR

El Drac de la Geltrú, desaparegut després del canvi de propietat del local on el guarden


Redacció Vilanova i la Geltrú

21-03-2022 14:07

L'associació d'Amics del Drac de la Geltrú denuncia que la setmana passada van canviar el pany del local sense previ avís i els dracs i material de la colla es troben 'bloquejats', esperen, al seu interior

Dracs de la Geltrú. Drac de la Geltrú

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'Associació d'Amics del Drac de la Geltrú ha denunciat públicament aquest dilluns que tenen "segrestats" els seus dracs i materials de la colla després d'un canvi de propietat del local on el guarden, al carrer Portal de Sitges. Segons ha explicat l'entitat, sense previ avís, han canviat el pany del local i els dracs han quedat "bloquejats" a l'interior o això esperen.

L'associació tenia a la Geltrú un local cedit des de fa uns 15 anys per l'agència immobiliària L'Ull Blau Grup i en els darrers anys no ha tingut constància que el local tingués una nova propietat. Des de la junta del Drac de la Geltrú s'ha criticat que la comunicació d'un nou propietari del local hagi arribat d'aquesta forma i reclama d'entrada poder recuperar les seves propietats, el més aviat possible, i es mostra oberta a negociar respecte el futur del local. 

Investigant al voltant d'aquest nou escenari sobrevingut, l'associació ha descobert que el local ha passat ara a mans de la immobiliària Solvia, amb qui ja han iniciat els tràmits per resoldre el conflicte. Per ara, però, no hi ha data per poder recuperar els diferents elements de la Festa Major de Vilanova i la Geltrú que confien, diuen, hi hagi a l'interior. I és que fins que no se solucioni la situació no hi tenen accés.

Des del Drac de la Geltrú han agraït les mostres de suport rebudes i l'acompanyament de l'Ajuntament de Vilanova, l'Agrupació de Bestiari Festiu i Popular de Catalunya i altres entitats i confien desencallar aquest bloqueig el més aviat possible. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.