Vegueria del Penedès

CANVI DE PANY

La colla del Drac de la Geltrú recuperarà en els propers dies els quatre dracs tancats i tot el material


Redacció Vilanova i la Geltrú

24-03-2022 14:34

La immobiliària Solvia ha mostrat la seva predisposició a tornar el material després que un canvi de clau aixequés totes les alarmes

La colla del Drac de la Geltrú recuperarà en els propers dies els quatre dracs tancats i tot el material. Drac de la Geltrú

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La colla del Drac de la Geltrú recuperarà en els propers dies els quatre dracs tancats i tot el material que va quedar bloquejat amb el canvi de propietat del local on el guardaven. Després d'una setmana amb els dracs retinguts al local per un canvi de pany sense previ avís a l'entitat, finalment en materior retornarà als seus propietaris: "Hem fet un esforç titànic durant aquests dies per aconseguir saber qui era ara el nou propietari del local, traslladar-los la problemàtica i gestionar una obertura per recuperar el patrimoni que, en principi, va quedar tancat quan es va fer el canvi de clau", ha explicat la colla en un comunicat.

El Drac de la Geltrú assegura que la immobiliària Solvia, nova propietària del local, els ha traslladat la seva predisposició a resoldre el conflicte: "El local l'havíem utilitzat els darrers 15 anys, cedit en el seu moment per l'agència immobiliària L'Ull Blau Grup i en els darrers anys no havíem tingut constància que el local tingués una nova propietat. Des del Drac de la Geltrú critiquem i lamentem que la comunicació d'un nou propietari del local hagi arribat d'aquesta forma, per l'angoixa que ens ha generat la situació".

L'Associació d'amics del Drac de la Geltrú ha agraït l'allau de mostres de suport rebudes durant tota aquesta setmana d'incertesa per a l'entitat: "Volem agrair especialment a la Regidoria de Cultura de Vilanova, la Policia Local de Vilanova, l'Agrupació de Bestiari Festiu i Popular de Catalunya i la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural la seva predisposició i suport tècnic en tot aquest procés. Desitgem trobar aviat un nou local i refer la situació de provisionalitat a la qual ens afrontem ara. El més important és que després d'aquest episodi seguirem traient els nostres dracs al carrer, com fem des de fa 44 anys".

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.