Vegueria del Penedès

JUDO

Cap de setmana complet per l’escola de Judo Vilafranca-Vilanova


Club Judo Vilafranca-Vilanova Vilafranca del Penedès

21-03-2022 16:27

Els judoques del Club Judo Vilafranca-Vilanova. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Dissabte al mati al Pavelló Municipal de Badia del Vallés, entrenament federatiu puntuable per anar al Campionat d’Espanya de Judo en categoria infantil i cadet amb la participació de Pau Fernàndez, Yousra Abbou, Jordi Magre, Marc Manzanares i Roger ferrer .

Dissabte a la tarda al mateix pavelló de Badia del Vallés, Copa d´’Espanya en categoria Màster.

En categoria Femenina F2 -63 kg Veronica Pujalte, entrenadora de l’Escola de Judo Vilafranca, es proclamava campiona de la categoria en guanyar tots els seus combats per ippon (màxima puntuació) i fent la final amb la companya de club Aibel Gregori, que obté així una meritòria segona plaça només cedint a la final amb Veronica Pujalte.

En categoria masculina tres bronzes per l’equip del Judo Vilafranca-Vilanova, en categoria m5 -73kg bronze per Pedro Gimenez, en m5 -90kg bronze també per Adrián Marin i en categoria m7 -66kg mateix resultats per Pedro Garcia.

Diumenge al mati al Pavelló Mestre Recasens de Vilafranca, II jornada de la Lliga del Mediterrani, amb 150 participants i amb excel·lents resultats per l’Escola de Judo Vilanova-Vilafranca, aquesta vegada organitzada pel Club Judo Vilafranca, on els més petits del club i tots els seus familiars van poder gaudir d’una matinal de judo amb diferents clubs participants, Judo Priorat – Terres de l’Ebre, Sakura de Reus, Judo Canet d’en Berenguer de València, i Judo Hantei d’Andorra.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.