Vegueria del Penedès

NODE GARRAF

El Senat Gastronòmic del Garraf promou el corpus culinari


Redacció Vilanova i la Geltrú

22-03-2022 10:32

El Senat Gastronòmic del Garraf promou el corpus culinari. Node Garraf

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest dilluns s'ha reunit el Senat Gastronòmic del Garraf a l'Escola d'Hostaleria de Sitges. Aquesta era la segona sessió de treball després que els mesos de pandèmia impedissin la tasca del grup, creat a principis de 2020.

El Senat el componen xefs sèniors que coneixen la cuina i les tradicions de la cuina comarcal. També hi participen representants dels gremis d'hostaleria, de la mateixa escola d'hostaleria i de l'Agència NODE Garraf.

La missió d'aquest Senat és assessorar l'estratègia de turisme gurmet i les directrius liderades des de l'Agència amb la implicació dels gremis de Sitges i Vilanova i la Geltrú.

Aquesta vegada la reunió s'ha centrat en l'índex de continguts del Corpus Culinari del Garraf, una edició que reunirà les receptes pròpies i aquelles "de tota la vida" que es feien i es fan a la nostra comarca. En aquesta labor de recull també hi tindran molt a veure els cuiners i les cuineres que componen el recentment creat Fòrum de Xefs del Garraf.
 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.