DIARI INDEPENDENT DEL GRAN PENEDÈS

LLEURE, AFECCIONS

II Jornades Gastronòmiques de l'Arròs de Sitges


El Club de Tast organitza les II Jornades Gastronòmiques de l'Arròs de Sitges del 10 al 18 de maig, on 13 membres del Club oferiran menús amb l'arròs com a protagonista principal, maridats amb vins de Bodegues Torres.

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 2€ al mes sense permanència.

Informació de l'acte

Sitges torna a convertir-se en el punt de mira dels aficionats a la gastronomia amb les II Jornades de l’Arròs. Amb aquesta iniciativa, que impulsa el Club de Tast, s’ofereix als clients la possibilitat de degustar menús creats especialment per a aquest esdeveniment, al mateix temps que es coneixen els establiment i les cuines dels membres del Club.

En total 13 establiments sitgetans participen en la iniciativa amb plats que combinen principalment l’arròs amb productes del mar, tot i que també es podrà tastar arròs de guatlla o de secret ibèric i trompetes de la mort.

Les Jornades compten amb el patrocini de Bodegues Torres i amb la col•laboració del Gremi d’Hostaleria de Sitges i l’Agència de Promoció Turisme de Sitges.

Els establiments que participen en aquest projecte són:

- Restaurant Esmarris (H. Dolce Sitges): Arròs melós carnaroli de vieires i  ànec amb mantega de mostassa.
- Restaurant El Mascarón: Arròs de vieires i carxofes (gust mariner).
- Restaurant Saffron Mediterranean Bistro (H. Melià Sitges): Arròs melòs amb calamarsets i carxofes de Benicarló.
- Restaurant La Cucanya del Port: Rissotto de calamarsets en la seva tinta amb encenalls de bonítol i formatge parmesà.
- Restaurant Cal Pinxo: Arròs de guatlla, escamarlà i parmesà.
- Restaurant La Nansa: Arròs de sardines sense espines amb enciam de mar i
- Nyores.
- Restaurant La Masia: Arròs mar i muntanya ( amb llagostins i escamarlans).
- Restaurant Marenostrum: Arròs sucós de galeres i cloïsses amb safrà.
- Restaurant Los Vikingos: Arròs de pop del Garraf amb escopinyes.
- Restaurant Eguzki: Arròs amb llagosta.
- Restaurant Pic Nic: Arròs melòs de rap i cloïsses.
- Restaurant Cau del Vinyet (H. Subur Marítim): Arròs de secret ibèric i trompetes de la mort.
- Restaurant Iris Gallery (H. Estela Barcelona): Arròs de botifarra negra i costella de porc Ral d’Avinyó al Cabernet Sauvignon.

Avui al Penedès

Vilanova i la Geltrú | 21-07-2025 fins 25-07-2025

Construeix la teva maqueta al Museu del Ferrocarril

El Vendrell | 14-07-2025 fins 28-08-2025

En clau de sol

Vilafranca del Penedès | 11-07-2025 fins 10-08-2025

Síptic vilafranquí

El Vendrell | 11-07-2025 fins 27-07-2025

Festa Major del Vendrell

Vilafranca del Penedès | 04-07-2025 fins 26-07-2025

Històries a l’Oest del Japó

La Bisbal del Penedès | 03-07-2025 fins 26-07-2025

Ruta dels Murals

Sitges | 02-07-2025 fins 30-07-2025

Clàssica al Racó de la Calma

Vilanova i la Geltrú | 26-06-2025 fins 07-09-2025

El retorn a la figuració

Subirats | 20-06-2025 fins 26-07-2025

Festival Música a les Vinyes 2025

Sitges | 07-06-2025 fins 26-07-2025

Concerts de Mitjanit
Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.