ALTRES
PUBLICITAT
Amb motiu de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus que se celebra del 22 al 30 de novembre, la regidoria de Salut Pública de l’Ajuntament de Sitges organitza una campanya de sensibilització que, com explica el regidor responsable de Salut Pública, Jordi Mas, té “l’objectiu de conscienciar la població sobre la importància de no malbaratar els aliments i tenir cura dels residus”. L’Ajuntament impartirà tres tallers gratuïts de cuina d’aprofitament i oferirà una exposició al Mercat Municipal. La campanya es du a terme amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, l’Agència de Residus de Catalunya, l’Àrea Metropolitana de Barcelona i la Xarxa de ciutats i pobles cap a la sostenibilitat.
El primer taller d’aprofitament d’aliments es farà el 24 de novembre a les 10.30h a l’Aula Gastronòmica del Mercat. El taller està impartit per l’entitat Solidança que donarà consells a persones amb situació de vulnerabilitat sobre la conservació d’aliments i explicaran receptes d’aprofitament per fer menjars amb aliments de manera variada i sana. Els dies 28 i 29 de novembre Carme Arce realitzarà a les 16h i a les 11 h respectivament a l’Aula Gastronòmica dos tallers més sobre la reutilització dels aliments. En aquest cas la sessió està destinada al col·lectiu de la gent gran perquè gent amb pensions baixes pugui tenir els coneixements necessaris per aprofitar els aliments.
Vilafranca del Penedès | 15-05-2025 fins 28-06-2025
Vilafranca del Penedès | 15-05-2025
El Vendrell | 10-05-2025 fins 17-05-2025
Vilafranca del Penedès | 25-04-2025 fins 31-05-2025
PUBLICITAT