PUBLICITAT
CURSOS, TALLERS
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 2€ al mes sense permanència.
PUBLICITAT
La recuperació del gust pel pa artesanal i per la varietat de pans ja forma part del dia a dia i cada vegada guanya més adeptes. Què ens aporta de bo el pa de proximitat? Què ens aporta nutricionalment i quin és el valor dins de la nostra alimentació? Després d'aclarir aquests dubtes es farà un tast de pans en col·laboració amb els forns L'Espiga d'or.
Jordi Morera pertany a una cinquena generació de flequers i recentment ha estat guardonat amb el Premi al millor jove artesà alimentari innovador que atorga la Comissió d'Artesania Alimentària Catalana, depenent de la Generalitat, i convertint-se en el primer forner que rep aquest guardó. El jurat del premi destaca "la recuperació del forn de llenya de la família, la recuperació de peces de gran format i l'elaboració de pans de gustos autòctons amb ingredients de proximitat i de temporada, com també de pa amb IGP Pa de Pagès Català".
El juny de 2014 Morera va publicar el seu primer llibre, "Avui faràs pa", que es pot trobar a les biblioteques de la ciutat. Aquest forner també participa activament en la difusió de la cultura del pa mitjançant el seu blog, Jordi Morera - Artisan Baker.
Laura Arranz és l'autora del llibre "Què hi ha per sopar?" i responsable del portal web Gana Nutrición, un projecte sobre educació alimentària realitzat per un equip multidisciplinar de professionals dels àmbits de l'educació, la nutrició, la salut, la dietètica, la psicologia, la tecnologia i legislació alimentària.
PUBLICITAT
Vilafranca del Penedès | 25-07-2025 fins 27-07-2025
Sitges | 19-07-2025 fins 03-08-2025
El Vendrell | 10-07-2025 fins 31-07-2025
PUBLICITAT