PUBLICITAT
CONFERÈNCIES, COL.LOQUIS
PUBLICITAT
Carme Panyella i Elena Martínez presentaran el seu darrer treball editorial, Sitges, cuina d’arrels. De la sitja al plat, el 30 de maig, a les 12.30 hores, a l’Edifici Miramar. Les autores del llibre estaran acompanyades pel fotògraf Joan Valera, que ha estat l’encarregat d’il·lustrar totes les receptes, que procedeixen de les cuines de veïns i veïnes de la vila que han compartit per a aquest treball els seus secrets culinaris.
El llibre, que recull la cuina i els records de veïns de Sitges, a través del repàs del passat agroalimentari de la vila, es presenta com un receptari amb els plats més tradicionals, que alumnat de l’Escola d’Hostaleria de Sitges ha reproduït perquè fossin fotografiats per l’objectiu de Valera.
Fruit d’aquest treball conjunt, l’acte de presentació comptarà també amb Jordi Piñol, cuiner de l’Escola d’Hostaleria, qui explicarà l’organització i el procés d’elaboració que han seguit al centre per realitzar el projecte gastronòmic. Durant la presentació es projectarà un muntatge que repassarà les millors imatges dels plats i, un cop finalitzada, al pati del mateix Edifici Miramar, es podran tastar algunes de les postres publicades, cuinades també per l’alumnat de l’Escola d’Hostaleria.
L’Ajuntament de Sitges edita el llibre, que es va posar a la venda el passat Sant Jordi a l’estand institucional a la Fira del Passeig de la Ribera.
A Eix Diari creiem que un periodisme de proximitat, independent i sense pressions és més necessari que mai. La nostra feina és explicar el que passa al teu voltant amb rigor i compromís, però només és possible amb el suport dels nostres lectors.
Si valores la nostra feina i vols que continuem oferint informació lliure i plural per a tot el territori, fes-te subscriptor avui. El teu suport fa la diferència.
Però si ara no et pots subscriure i vols seguir al dia de les notícies més importants, uneix-te als nostres canals de:
PUBLICITAT
PUBLICITAT