PUBLICITAT
CONFERÈNCIES, COL.LOQUIS
PUBLICITAT
Serra, que també ha publicat “Trastornos del comportamiento alimentario. Enfoques preventivos”, és llicenciada en Ciències Biològiques per la Universitat de Barcelona, postgraduada en Dietètica i Nutrició per la Universitat Autònoma de Barcelona, i té un Màster en Nutrició i qualitat dels aliments per la Universitat de les Illes Balears. A més, és Doctora en Ciències de la Salut per la Universitat de Las Palmas de Gran Canaria.
Els trastorns de la conducta alimentària són desordres mentals caracteritzats per un comportament patològic enfront de la ingesta alimentària i una obsessió pel control de pes. Són generalment trastorns d'origen multifactorial, originats per la interacció de diferents causes d'origen biològic, psicològic, familiar i sociocultural. Són afeccions que provoquen conseqüències negatives tant per a la salut física com mental de la persona.
En la majoria de situacions la persona afectada no és capaç d'identificar les conseqüències negatives del trastorn, ni de la necessitat de fer tractament, ni tampoc els beneficis d'aquest, dificultant enormement l'adherència al tractament en alguns casos.
A Eix Diari creiem que un periodisme de proximitat, independent i sense pressions és més necessari que mai. La nostra feina és explicar el que passa al teu voltant amb rigor i compromís, però només és possible amb el suport dels nostres lectors.
Si valores la nostra feina i vols que continuem oferint informació lliure i plural per a tot el territori, fes-te subscriptor avui. El teu suport fa la diferència.
Però si ara no et pots subscriure i vols seguir al dia de les notícies més importants, uneix-te als nostres canals de:
PUBLICITAT
Vilanova i la Geltrú | 20-12-2025 fins 31-01-2026
PUBLICITAT