DIARI INDEPENDENT DEL GRAN PENEDÈS

FIRES I FESTES

TASTA’M – Nits a l’Escorxador


L’Escorxador d’Igualada tornarà a omplir-se de sabors i música aquest estiu amb una nova edició del TASTA’M – Nits a l’Escorxador, una experiència enogastronòmica única que aposta per posar en valor els productes de proximitat i els cellers del territori. Seran quatre vesprades al pati modernista d’aquest emblemàtic espai, on els assistents podran degustar vins maridats amb productes locals, escoltar música en directe i descobrir les històries que s’amaguen darrere de cada copa i cada tast.

Informació de l'acte

Les sessions tindran lloc els divendres 27 i dissabte 28 de juny, i els divendres 4 i dissabte 5 de juliol de 2025, de 19.30 h a 21.30 h. L’aforament és limitat a 70 persones per sessió i les entrades es posaran a la venda el pròxim 9 de juny a través del web tastam.firaigualada.org, a un preu inicial de 22 euros. A partir del 17 de juny, el cost s’incrementarà a 25 euros. L’edició anterior va exhaurir les localitats en només 14 dies, fet que confirma l’èxit i l’alta demanda de la proposta.

Cada vespre inclourà quatre tasts de vins, maridats amb productes seleccionats de l’Anoia i rodalies. Les explicacions aniran a càrrec de Clara Dalmau, sommelier de la DO Catalunya, que oferirà una mirada pedagògica i propera a cada combinació. L’experiència es completarà amb música en directe a càrrec d’artistes del territori com Núria Admetller, Roger Argemí, Potser Dimarts i Marta Bossa.

Com a novetat d’enguany, s’estrenarà un punt de venda amb expositors per tal que els assistents puguin adquirir els productes tastats durant l’esdeveniment, contribuint així a reforçar el vincle entre consumidors i productors.

El TASTA’M és una iniciativa organitzada per Fira Igualada, amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada, el patrocini de Dalmau Motor i la coorganització de la DO Catalunya. També compta amb la col·laboració d’OpciNatura, Ca la Maria, Formatges La Tossa, Masia Tallón, Cal Pixallits i Esclat, i la participació dels cellers Pla de Morei, Bodegas Puiggròs i Bohigas. Per a més informació i entrades: tastam.firaigualada.org

A Eix Diari creiem que un periodisme de proximitat, independent i sense pressions és més necessari que mai. La nostra feina és explicar el que passa al teu voltant amb rigor i compromís, però només és possible amb el suport dels nostres lectors.

Si valores la nostra feina i vols que continuem oferint informació lliure i plural per a tot el territori, fes-te subscriptor avui. El teu suport fa la diferència.


Subscriu-te ara!


Però si ara no et pots subscriure i vols seguir al dia de les notícies més importants, uneix-te als nostres canals de:


WhatsApp! Telegram!

Avui al Penedès

Vilanova i la Geltrú | 16-11-2025

El Pony Pisador EL PONY MENUT

Sant Pere de Ribes | 16-11-2025

1era mostra eno-gastronòmica de Sant Pere de Ribes

Subirats | 16-11-2025

Sabors en Temps de Guerra

Vilafranca del Penedès | 16-11-2025

Caminada per la Serra de Font-rubí

Sant Martí Sarroca | 16-11-2025

Caminada de Sant Martí Sarroca al santuari de Foix

L'Arboç | 14-11-2025 fins 12-12-2025

L’Escola de l’Ateneu Arbocenc

Vilafranca del Penedès | 11-11-2025 fins 29-11-2025

El control també és violència

Vilanova i la Geltrú | 07-11-2025 fins 17-11-2025

Elles sí tenen nom

Vilafranca del Penedès | 06-11-2025 fins 16-11-2025

Most Festival 2025

Sitges | 06-11-2025 fins 16-11-2025

11ª Setmana de la Malvasia de Sitges

Vilanova i la Geltrú | 06-11-2025 fins 07-12-2025

Un Mediterrani Viu

Igualada | 23-10-2025 fins 22-11-2025

Conegudes i reconegudes

Vilanova i la Geltrú | 16-10-2025 fins 27-11-2025

II Cicle de Xerrades Ferroviàries al Museu del Ferrocarril

Olivella | 02-10-2025 fins 29-11-2025

Olivella Vila cuidadora

Vilanova i la Geltrú | 27-09-2025 fins 30-12-2025

Els anys 70
Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.