PUBLICITAT
FIRES I FESTES
PUBLICITAT
Des dels versos de Trinitat Catasús fins a les pinzellades luministes de Joaquim de Miró o les escultures de veremadores de Pere Jou, la Malvasia ha estat un símbol d’identitat, un fil conductor entre vinya i arts, entre patrimoni i creativitat.
Avui, aquest llegat es manté viu al Centre d’Interpretació de la Malvasia de Sitges (CIM), un espai únic situat a l’antic Hospital de Sant Joan Baptista, institució que des de fa dècades custodia i preserva les vinyes de Malvasia. El CIM, del Celler de l’Hospital, vol ser més que un espai enoturístic estàtic: és un centre dinàmic on es poden entendre les arrels de la Malvasia, la seva història i la seva relació amb la cultura sitgetana i mediterrània. Ara, el CIM, també és la casa de les Malvasies de Sitges, i s’hi poden trobar monovarietals dels altres cellers. Amb aquest esperit esdevé l’escenari central de la Setmana de la Malvasia 2025.
Seran deu dies de celebració en què el vi de Sitges es maridarà amb la música, el teatre, la gastronomia i les arts visuals, reafirmant la seva essència com a símbol mediterrani i local. Us animem a apropar-vos al CIM i a viure en primera persona aquestes experiències que inspiren. Descobrir la Malvasia de Sitges és descobrir la història d’un poble, el batec de la seva cultura i la força d’un patrimoni cultural que ens connecta amb el passat i ens projecta cap al futur.
DIJOUS 6 DE NOVEMBRE
19:00h – 21:00h
INAUGURACIÓ 11a SETMANA DE LA MALVASIA DE SITGES.
Acte institucional d’apertura
CIM - Centre d’interpretació de la Malvasia de Sitges (Sitges)
Entrada amb invitació
Obrim la 11ª Setmana de la Malvasia de Sitges des del bressol de la varietat, al Centre d’Interpretació de la Malvasia de Sitges. Presentarem les activitats, projectes i objectius que s’impulsaran del 6 al 16 de novembre: donar a conèixer, prestigiar i compartir la Malvasia en diferents àmbits.
També és moment de presentar l’ambaixadora d’enguany, Vinyet Panyella, escriptora i investigadora cultural. Ha exercit destacades responsabilitats en l’àmbit de la cultura i del patrimoni, com a responsable de l’Arxiu Històric de Sitges (1976 - 1983), cap del Servei de Documentació del Parlament de Catalunya (1983-1989); subdirectora i gerent (1989-1996) i directora de la Biblioteca de Catalunya (2000– 2004). Ha estat al capdavant de la direcció de Museus de Sitges (2011 – 2019) i presidenta del CONCA (2019 – 2024). Ha publicat una cinquantena d’estudis i assaigs sobre modernisme, noucentisme i història cultural i divuit títols de poesia. És una veu cabdal per entendre la cultura, el patrimoni i la literatura de Sitges i de la Catalunya dels segles XIX al XXI.
Ella serà l’encarregada de proclamar el discurs inaugural de l’11a Setmana de la Malvasia de Sitges amb el títol de ‘Malvasia és patrimoni. Reivindicació dels tres cellers’, acompanyat d’una degustació de vins de Malvasia de Sitges.
Al mateix moment, s’inaugurarà la instal·lació al CIM de la mostra ‘Exposició Històrica d’Art Sitgetà 1925-2025. El primer relat de l’art modern a Sitges’, organitzada pel Grup d’Estudis Sitgetans (GES) i comissionada per Vinyet Panyella, que reconstrueix l’exposició d’art sitgetà celebrada fa cent anys i que constitueix nucli inspirador de l’actual Col·lecció d’Art de la Vila de Sitges.
DIJOUS 6 DE NOVEMBRE
21:00h – 23:00h
RUTA DO PENEDÈS A SITGES. Menú degustació amb Malvasia de Sitges.
Restaurant Eurostars Sitges 5*
Entrada 65€ inscripció prèvia al Restaurant Eurostars Sitges 5* 93 810 90 00
Acte organitzat per la DO Penedès
Sigues partícip d’aquesta ruta on els vins de la DO Penedès aterren a Sitges per maridar amb la nostra gastronomia. Malvasia i cuina marinera per mostrar que el binomi terra i mar és una parella d’èxit pels sentits.
Vins del maridatge...
Blanc Subur 2023 - Celler de l’Hospital (Sitges)
Viver d’Espiells 2022 - Juvé i Camps (Espiells)
Irene 2024 – Mas Tinell (Vilafranca del Penedès)
Microvinificació garnatxa negra 2023 - Augustus Forum (El Vendrell)
DIVENDRES 7 DE NOVEMBRE
17:30h – 18:30h
L’HORE DEL CONTE: ‘Raïm regalat’ de Keke Shuga
Biblioteca Roig i Raventós (Sitges)
Acte organitzat amb la col·laboració de la Biblioteca Roig i Raventós dins de la programació de Biblioteques amb DO
Entrada gratuïta, sense inscripció
Aforament limitat, a partir de 3 anys
‘El raïm regalat’ és un conte sobre la pau, basat en una història original sobre la vinya i l'origen del vi. Un conte amè que ens instrueix sobre el món del vi i de la vinya alhora que il·lustra la importància de la solidaritat, l'amistat i la vida comunitària per a la resolució dels conflictes.
DISSABTE 8 DE NOVEMBRE
18:00h – 21:00h
ARTS DECORATIVES + MALVASIA DE SITGES: un dolça experiència artesanal.
Un taller d’espelmes i maridatge de 4 vins de malvasia.
CIM - Centre d’Interpretació de la Malvasia de Sitges (Sitges)
Entrada 55€, inscripció prèvia aquí
Aforament: 20 pax
Aquest taller d’espelmes, guiat per Anna Sànchez de Mil Estels, convida a explorar l’art dels aromes i les textures a través d’una experiència creativa i sensorial. Durant més de dues hores, els participants descobriran el món de les ceres naturals i aprendran a elaborar espelmes de soja i d’abella amb fragàncies personalitzades. També crearan un ambientador artesanal, decorat amb elements naturals que el faran únic. Per acompanyar cada creació, es tastarà un vi de Malvasia de Sitges vinculat amb l’aroma de la pròpia cera, fusionant olfacte, gust i sensibilitat artística. Una activitat per deixar volar la imaginació, despertar els sentits i endur-se a casa un record fet amb les pròpies mans.
Tastarem…
Most Malvasia de Sitges – Celler de l’Hospital (Sitges) – suc de raïm
Blanc Subur 2023 – Celler de l’Hospital (Sitges) – vi jove
Malvasia dolça 2015 - Celler de l’Hospital (Sitges) – Malvasia de Sitges mistela criança oxidativa en castanyer
DISSABTE 8 DE NOVEMBRE
19:30h – 21h
TAST MALVASIES DO PENEDÈS. Tast de 5 malvasies de la DO Penedès
Espai Tastavins (Barcelona)
Entrada 18€, inscripció prèvia aquí
Aforament: 20 pax
La Malvasia de Sitges és una de les varietals de raïm emblemàtiques de tot el Penedès i és molt més que un vi dolç. Avui dia continua sent una opció amb molt de caràcter per molts cellers consolidats d’aquesta DO catalana.
En aquest tast, els protagonistes seran totes les vinificacions possibles de Malvasia de Sitges de la DO Penedès. L’activitat estarà conduïda per l’Academia Tastavins, de la mà del sommelier Ramon Antich.
Tastarem cinc malvasies de la DO Penedès, consulta-les aquí.
DIUMENGE 9 DE NOVEMBRE
English 11:30 am – 1:00 pm
Català 12:30h – 14:00h
MALVASIA: L’ART ENTRE EL MAR I EL CEL
Una visita guiada maridada amb 3 malvasies pel Museu Maricel.
Museu Maricel (Sitges)
Acte organitzat amb la col·laboració de Museus de Sitges.
Entrada 25€, inscripció prèvia aquí
Aforament: 20 pax
La Malvasia de Sitges enamora, i al Museu de Maricel troba el seu escenari ideal per unir art i vi en una mateixa emoció. Aquesta activitat és un recorregut guiat on el patrimoni artístic de Rusiñol, Casas, Lola Anglada, Roig i Soler, o Joaquim de Miró dialoga amb els aromes dels vins del Celler de l’Hospital. Premiada als Premis Vinari 2022 com a millor proposta cultural d’enoturisme, aquesta experiència permet literalment tastar quin sabor té el Museu de Maricel i descobrir com la Malvasia ha inspirat artistes i paisatges al llarg del temps.
Tastarem...
1324 2024 – Celler de l’Hospital (Sitges) – vi escumós mètode ancestral
Monembasia 2021 – Celler de l’Hospital (Sitges) – vi escumós mètode tradicional
Malvasia dolça 2015 - Celler de l’Hospital (Sitges) – Malvasia de Sitges mistela criança oxidativa en castanyer
MALVASIA: ART BETWEEN THE SEA AND THE SKY
A guided tour paired with 3 Malvasia wines through the Maricel Museum.
Maricel Museum (Sitges)
Event organized in collaboration with the Sitges Museums.
Ticket: 25€, advance booking required here
Capacity: 20 people
Malvasia captivates those who try it, and within the Maricel Museum it finds the perfect stage to unite art and wine in one shared emotion. This guided experience invites you to explore the artistic heritage of Rusiñol, Casas, Lola Anglada, Roig i Soler, and Joaquim de Miró, paired with the aromas of wines from the Celler de l’Hospital.
Awarded the 2022 at Premis Vinari for Best Cultural Wine Tourism Experience, it offers the chance to literally taste the flavour of the Maricel Museum and discover how Malvasia has inspired artists and landscapes through time.
Wine tasting…
1324 2024 – Celler de l’Hospital (Sitges) – sparkling wine, pet-nat method
Monembasia 2021 – Celler de l’Hospital (Sitges) – sparkling wine, traditional method
Malvasia dolça 2015 - Celler de l’Hospital (Sitges) – sweet Malvasia de Sitges, oxidative ageing in chestnut casks
DIUMENGE 9 DE NOVEMBRE
18:30h – 21:00h
MÚSICA + MALVASIA DE SITGES: la cultura del night-club efervescent. Un tast musicat de 4 vins de malvasia.
CIM - Centre d’Interpretació de la Malvasia de Sitges (Sitges)
Entrada 25€, inscripció prèvia aquí
Aforament: 30 pax
La capella modernista del complex de l’Hospital de Sitges es transformarà, per una vesprada, en un disco pub vintage amb ànima sitgetana. El DJ X-Vynil (Xavier Gil) farà sonar vinils originals dels seixanta, setanta i vuitanta amb equips retro i únics, evocant l’esperit musical dels antics bars musicals del mite de la ‘dos de Maig’, Pachito, Prisma, Gato Félix, i, també las Discos, Route66, Ricky's, L'Atlántida, o el Pacha, icones de la nit sitgetana. Cada tema s’acompanyarà d’un vi de Malvasia de Sitges, en un diàleg entre aromes i melodies que despertarà tots els sentits i anècdotes i històries d’aquesta cultura pub i disco sitgetana, a càrrec de la directora del CIM, Alba Gràcia. Una vetllada musical per brindar, ballar i reviure la màgia d’una època on Sitges marcava el ritme del Mediterrani.
Tastarem…
1324 2024 – Celler de l’Hospital (Sitges) – vi escumós mètode ancestral
Blanc Subur 2023 – Celler de l’Hospital (Sitges) – vi blanc jove
Monembasia 2021 – Celler de l’Hospital (Sitges) – vi escumós mètode tradicional
Malvasia dolça 2015 - Celler de l’Hospital (Sitges) – Malvasia de Sitges mistela criança oxidativa en castanyer
DILLUNS 10 DE NOVEMBRE
16:00h – 20:00h
Va FIRA PROFESSIONAL DE VINS DE MALVASIA DE SITGES. Fira per a públic especialitzat
CIM - Centre d’Interpretació de la Malvasia de Sitges (Sitges)
Entrada amb invitació. Professionals interessats, cal omplir aquest formulari.
Aforament: 200 pax
Enfocada al públic professional, la quarta edició d'aquesta fira és un espai perfecte per a degustar diferents estils de malvasies, conèixer les noves tendències del sector, fer networking, i, sobre tot, gaudir d'aquesta varietal de raïm.
Una fira única i especialitzada en una sola varietal de raïm, amb una trentena de
cellers que presenten més de 50 monovarietals de Malvasia de Sitges.
Com a valor afegit, aquesta edició compta amb un espai corner de presentacions de novetats, on productors de Malvasia de Sitges podran presentar els seus nous projectes, vins de malvasia i notícies als professionals del sector.
Vols saber quins cellers hi seran? Consulta la llista de cellers amb les últimes confirmacions i el programa de presentacions de les novetats de Malvasia de Sitges.
DILLUNS 10 DE NOVEMBRE
16:30h – 17:30h
EL MITE DE LA MALVASIA. Càpsula formativa per a públic especialitzat
CIM - Centre d’Interpretació de la Malvasia de Sitges (Sitges)
Entrada gratuïta. Professionals interessats, cal omplir aquest formulari.
Aforament: 30 pax.
Encara queden molts tòpics a desxifrar al voltant de la Malvasia de Sitges, una varietal de raïm que porta molts segles arrelada a Catalunya i que esdevé una de les primeres marques de vi de nivell internacional. Aquesta càpsula formativa, de la mà d’Enric Bartra, investigador de l’INCAVI i viticultor de Vega de Ribes, i de la directora i historiadora del CIM, Alba Gràcia, busca teixir els punts clau de l’storytelling del cosmos de la Malvasia de Sitges, eines clau per tots aquells prescriptors professionals que l’han de divulgar.
DIJOUS 13 DE NOVEMBRE
18:00h – 21:00h
LITERATURA + MALVASIA DE SITGES: un món de microrelats. Un taller maridatge de 3 vins de malvasia.
CIM - Centre d’Interpretació de la Malvasia de Sitges (Sitges)
Acte organitzat amb la col·laboració de la Biblioteca Roig i Raventós dins de la programació de Biblioteques amb DO.
Entrada gratuïta, inscripció prèvia a b.sitges.jrr@diba.cat // 93 894 8486
Aforament: 20 pax
Amb l’eslògan ‘Històries petites des de la Malvasia de Sitges: microrelats amb gust de vi’, aquest és un taller d’iniciació als microrelats inspirats en el tast de vins de Malvasia de Sitges: un viatge curt i intens on cada glop és inspiració i, cada paraula, una finestra oberta a les aromes de garriga i de la brisa marina del Garraf. Els sentits seran el catalitzador per llançar als participants a escriure en un cupatge únic entre el vi i la imaginació. Conduït per K Barcelo, durant el tast, els participants connectaran amb els aromes, les emocions i els records que el vi desperta, i els transformen en petites peces literàries úniques.
Tastarem…
Most Malvasia de Sitges – Celler de l’Hospital (Sitges) – suc de raïm
Monembasia 2021 – Celler de l’Hospital (Sitges) – vi escumós mètode tradicional
Malvasia dolça 2015 - Celler de l’Hospital (Sitges) – Malvasia de Sitges mistela criança oxidativa en castanyer
DIVENDRES 14 DE NOVEMBRE
18:00h – 21:00h
ARTS VISUALS + MALVASIA DE SITGES: paisatges, flors, vinya i el Mediterrani . Un taller maridatge de 4 vins de malvasia.
CIM - Centre d’Interpretació de la Malvasia de Sitges (Sitges)
Entrada 55€, inscripció prèvia aquí
Aforament: 20 pax
Pinta un gerro de paper, fet i cosit a mà, a punt per transformar-lo en una peça única. Experimentarem amb pintura acrílica, formes i textures, i també amb materials orgànics del Massís del Garraf que ens serviran tant per pintar com per inspirar-nos en els paisatges mediterranis de la nostra zona. Serà un espai per desconnectar, gaudir del color i deixar que la creativitat prengui el comandament. Al final t’emportaràs a casa una petita escultura decorativa, delicada i amb molta ànima, ideal per acompanyar la teva ampolla de Malvasia. A càrrec de Sara Galofré i Feten Wines.
Tastarem…
Most Malvasia de Sitges – Celler de l’Hospital (Sitges) – suc de raïm
Sasserra 2021 – Vega de Ribes (Sant Pere de Ribes, sense DO) – vi jove
Uvala 2023 – Valldolina (Olesa de Bonesvalls, sense DO) – vi brisat
Malvasia dolça 2015 - Celler de l’Hospital (Sitges) – Malvasia de Sitges mistela criança oxidativa en castanyer
DISSABTE 15 DE NOVEMBRE
12:00h – 14:00h
BRINDIS + MALVASIA DE SITGES: un elogi dolç del brindis tradicional. Un taller maridatge de 4 vins de malvasia.
CIM - Centre d’Interpretació de la Malvasia de Sitges (Sitges)
Entrada 25€, inscripció prèvia aquí
Aforament: 20 pax
Celebrem l’art del brindis com una experiència que fusiona música, paraula i teatre. El taller s’inicia amb una introducció musical en directe de música medieval sobre el vi - a càrrec d’ Antoni Rossell, joglar i professor universitari UAB – que dona pas a una reflexió sobre el significat i les tipologies del brindis, abans d’endinsar-se en la creació del brindis propi. L’activitat serà guiada per l’escriptora i professora Lídia Gàzquez, especialista en mestratges de diferents gèneres literaris. En una escena final, els participants compartiran els seus brindis plens d’emoció… i de Malvasia de Sitges.
Tastarem…
Most Malvasia de Sitges – Celler de l’Hospital (Sitges) – suc de raïm
Blanc Subur 2023 – Celler de l’Hospital (Sitges) – vi blanc jove
1324 2024 – Celler de l’Hospital (Sitges) – vi escumós mètode ancestral
Malvasia dolça 2015 - Celler de l’Hospital (Sitges) – Malvasia de Sitges mistela criança oxidativa en castanyer
DISSABTE 15 DE NOVEMBRE
17:00h – 19:30h
LA MALVASIA, ‘MÉS ENLLÀ DEL VI DOLÇ’. Visita guiada i taula rodona.
CIM - Centre d’Interpretació de la Malvasia de Sitges (Sitges)
Inscripció prèvia a sortides@iepenedesencs.org
Aforament: 40 pax
Acte organitzat amb col·laboració de l’Institut d’Estudis Penedesencs, dins dels actes de les XXXI Jornades d’Estudis Penedesencs.
L’Institut d’Estudis Penedesencs dedica una de les activitats de les XXXI Jornades d’Estudis Penedesencs a la Malvasia de Sitges, com a part essencial de la cultura i la llengua del territori, mostra de patrimoni immaterial. L’activitat començarà amb una visita al Centre d’Interpretació de la Malvasia, i continuarà amb una taula rodona sobre la llegenda, la literatura i els nous relats entorn d’aquest vi únic.
17h – 18h Visita a la vinya urbana, a la capella i al complex modernista de l’Hospital de Sitges i al Centre d’Interpretació de la Malvasia de Sitges
Inscripció prèvia a sortides@iepenedesencs.org
Entrada 6€ preu socis IEP / 10€ preu no socis
Visita i copa de most de Malvasia de Sitges
18h – 19:30 Taula rodona
Inscripció prèvia a sortides@iepenedesencs.org
Entrada gratuïta – inclou una degustació de Malvasia de Sitges
Amb la participació de:
Joan Carles Borrego - escriptor català de llibres de muntayisme i de investigació historica i cultural
Bienve Moya - folklorista, escriptor i activista cultural
Vinyet Panyella - escriptora i investigadora cultural, ambaixadora de la XI Setmana de la Malvasia de Sitges
Pilar Tarrada – llicenciada en Història de l’art i col·laboradora del CIM
DIUMENGE 16 DE NOVEMBRE
Tot el dia 9h – 19h
LA FESTA DE LA MALVASIA. Fira Popular de vins de Malvasia de Sitges + activitats per a tota la família
CIM - Centre d’Interpretació de la Malvasia de Sitges (Sitges)
Entrada a la fira: 15€ (copa + 3 degustacions + entrada CIM)
Inscripció prèvia aquí i a taquilla fins al límit d’aforament
Entrades per les activitats, consulta aquí
Per quart any consecutiu, La Malvaseria del CIM, el bar de vins especialitzat en malvasies, es converteix en l’epicentre de la celebració. Una cita per tastar més de 50 vins de malvasia diferents —brisats, ancestrals, escumosos, dolços i d’autor— i descobrir la versatilitat infinita d’aquesta varietat única. Vine a brindar, tastar i sorprendre’t amb aromes d’arreu, en un ambient ple de cultura, bon vi i activitats durant tot el dia per a tothom.
Activitats i propostes
Ioga entre vinyes
9:00h – 11:00h
Una sessió de iogа - estil vinyasa - enmig de la vinya urbana de Malvasia, adaptada a tots els nivells. Després de la meditació final, es farà un tast guiat de suc de raïm, most de Malvasia de Sitges, i la Malvasia dolça 2015 del Celler de l’Hospital, per brindar amb cos i ànima.
Vinya urbana - Centre d’Interpretació de la Malvasia de Sitges (Sitges)
Entrada 55€, inclou: sessió i tast de most i vi dolç de Malvasia de Sitges, amb un piscolabis d’acompanyament.
Aforament limitat 20 persones, inscripció prèvia aquí
Flora i fauna amagades entre ceps urbans de malvasies
10:30h – 12:30h
Descobreix la vinya urbana de l’Hospital de Sitges i la seva rica biodiversitat en una activitat familiar per aprendre sobre flora, fauna i ciència ciutadana. A través d’un joc de seguir rastres i pistes, coneix aquest pulmó verd de Sitges. Activitat conduïda per Biodiversitat Sitges. Recomanada per a públic familiar de totes les edats.
Vinya urbana - Centre d’Interpretació de la Malvasia de Sitges (Sitges)
Entrada 8€ per família, inclou: participació a l’activitat, suc de raïm de Malvasia de Sitges i el llibre ‘La petita història de la Malvasia de Sitges’ de Pilarín Bayés.
Aforament limitat 20 famílies, inscripció prèvia aquí
Malvasia speed
CAT 11:30 - 12 h / ENG 14 - 14:30 h / CAT 16 - 16:30 h
Visites guiades format ràpid – 30 minuts de visita - per la vinya urbana, el complex modernista de l’Hospital, la capella i el Centre d’Interpretació de la Malvasia de Sitges.
CIM - Centre d’Interpretació de la Malvasia de Sitges (Sitges)
Entrada gratuïta amb el tiquet de la Fira.
Aforament limitat 25 pax. Cal apuntar-se en el moment d’adquirir el tiquet de la Fira.
Malvasia i Xocolata: històries d’ultramar
12:30h – 14:00h
Viatges d'anada i de tornada. Vi, malvasia i destilats; sucre i cacao. Productes que les navilieres sitgetanes exportaven al nou món. Coneix el relat indià, els ‘americanos’ sitgetans, acompanyat d'un tast de vins de malvasia i xocolata. Tastarem 3 malvasies i 3 xocolates de la mà de la historiadora Alba Gràcia, directora del Centre d'Interpretació de la Malvasia de Sitges i d’Anna Castellví, coordinadora de la Xarxa de Municipis Indians, la qual ens farà descobrir que els indians, el vi i la malvasia i la xocolata estan molt connectats.
CIM - Centre d’Interpretació de la Malvasia de Sitges (Sitges)
Entrada 15€
Aforament limitat 30 pax, inscripció prèvia aquí
Música i malvasia en format jazz
17:30h – 18:30h
Un concert de cloenda on el swing i les harmonies blaves es fusionen amb els aromes i matisos del vi més emblemàtic de Sitges. Un diàleg entre copa i contrabaix, entre saxo i malvasia, per acomiadar la XI Setmana de la Malvasia amb ritme, elegància i molt de soul. Músics Jordi Mestres, Xavi Plaza, Oscar Ferret i Ricard Parera.
CIM - Centre d’Interpretació de la Malvasia de Sitges (Sitges)
Entrada gratuïta
Aforament limitat
Del 3/11 al 16/11
EL DOLÇ DELS COMERÇOS DE SITGES. Acció comercial amb degustacions de Malvasia de Sitges als comerços de la vila.
Diferents comerços de Sitges
Acció organitzada amb la col·laboració de l’associació Sitges Comerç.
Acte públic sense reserva prèvia.
El comerç i malvasia es donen de la mà. Gaudeix de descomptes i degustacions als comerços de Sitges.
Del 1/11 al 30/11
DE MONEMBASIA A LA COPA I AL PLAT. Degustacions, tastos i maridatges amb vins de Malvasia de Sitges
Diferents restaurants, bars i altres establiments de Sitges
Propostes organitzades amb la col·laboració del Gremi d’Hostaleria de Sitges i amb Fetén Wines.
Una oferta molt amplia de vins de Malvasia de Sitges espera a ser la tria d’aquells comensals més atrevits i amants dels vins km0. Degustacions, tastos i maridatges per a tots els gustos que ofereixen els establiments de la restauració sitgetana. Una proposta variada per fer aquesta descoberta sibarita envoltada de gastronomia sitgetana.
Establiments adherits:
Hotel Sabàtic
Hotel Sunway - Restaurant Acqua
Costa Dorada
El Nàutic
El Castell
La Nansa
La Fragata
Cal Pinxo
Bon Estar
El Pou
Hibou
El Cable
Jardins del Retiro
El Vivero
La Gambarrada (Vilanova i la Geltrú)
Restaurant 1918 (Vilanova i la Geltrú)
Vinalium (Vilanova i la Geltrú)
A Eix Diari creiem que un periodisme de proximitat, independent i sense pressions és més necessari que mai. La nostra feina és explicar el que passa al teu voltant amb rigor i compromís, però només és possible amb el suport dels nostres lectors.
Si valores la nostra feina i vols que continuem oferint informació lliure i plural per a tot el territori, fes-te subscriptor avui. El teu suport fa la diferència.
Però si ara no et pots subscriure i vols seguir al dia de les notícies més importants, uneix-te als nostres canals de:
PUBLICITAT
Vilafranca del Penedès | 06-11-2025
Vilanova i la Geltrú | 16-10-2025 fins 27-11-2025
PUBLICITAT