Vegueria del Penedès

TEATRE, DANSA I ARTS ESCÈNIQUES

El régimen del pienso, La Zaranda


La prestigiosa companyia andalusa La Zaranda ens presenta un treball dur, negre i descarnat que aborda sense concessions la visió del món com a simulacre.

Informació de l'acte

L’excés de pinso ha desencadenat una epidèmia a les corts i els porcs es devoren els uns als altres. Amb la davallada de vendes, l’empresa comença a despatxar personal i entre els empleats creixen la desesperació i la desconfiança. La lluita pel lloc de feina, amb l’únic horitzó d’un horari rutinari i buit, sense altra esperança que una mort indolora, fa que les vides del porc i de l’home es creuin, es confonguin.

Amb 34 anys de trajectòria, la companyia andalusa La Zaranda conserva intacte el seu compromís amb el teatre i continua desenvolupant una intensa tasca creativa que li ha valgut un gran prestigi internacional. Amb l’ús simbòlic dels objectes, una plàstica tan senzilla com colpidora i poètica, textos depurats i efectius, i un humor demolidor, crea un llenguatge contemporani extremament viu.

Més informació

Autor Eusebio Calonge
Direcció Paco de La Zaranda
Interpretació Javier Semprún, Gaspar Campuzano, Francisco Sánchez i Luis Enrique Bustos
Il·luminació E. Calonge
Producció La Zaranda-Teatro Inestable de Andalucía la Baja

 


 

Avui al Penedès

Vilanova i la Geltrú | 16-06-2025

15a edició del Premi Roig Toqués

Vilafranca del Penedès | 16-06-2025 fins 12-07-2025

Festivalet EVA354

Vilanova i la Geltrú | 12-06-2025 fins 30-06-2025

Transicions i Festa. Del Carme a Sant Pere

Vilafranca del Penedès | 12-06-2025 fins 30-06-2025

El Bosc de la Imaginació – De la Sequera a l’Esperança

Sitges | 07-06-2025 fins 26-07-2025

Concerts de Mitjanit

Vilafranca del Penedès | 06-06-2025 fins 22-06-2025

Articulacions 2025

Sitges | 06-06-2025 fins 22-06-2025

"Dues Mirades" de Rosa Orero

Vilafranca del Penedès | 16-05-2025 fins 16-06-2025

Bitlles il·lustrades

Vilafranca del Penedès | 15-05-2025 fins 28-06-2025

Ressonàncies de l’artista vilafranquí Marc Laguna Salvadó
Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.