• 0
  • Carta

Reserves a: tel: 938 1581 11

Oferta vàlida fins: Dilluns, 5 de gener de 2026

CARTA DE NADAL 2022
 
ENTRANTS
 

Els canapès exquisits: paté amb cogombre, crema de formatge, nous i mel, sobrassada i ou filat, salmó i formatge i de tonyina amb olives - 35€
Les coques de recapte: d’escalivada amb anxoves, pernil dolç amb verdures, de tonyina amb carxofes, de salsitxa amb ceba, de secret ibèric, de bacallà amb panses i pinyons, de codony amb gorgonzola i de carxofa confitada i pernil - 28€ (coca/20talls) 
Les delícies: de pollastre, de pernil ibèric, de formatges i de peix. - 12€ (12 unitats)
Fondue Pa: Pa cruixent amb interior de formatges KM0 inspirat en la fondue. - 32,90€ (4-6 racions)

******
 
ELS NOSTRES CANELONS
 
Canelons de rostit tradicionals: 3 un – 10,50€ / 6 un – 21€ / 10 un – 33€ /20 un – 62€
Canelons de bolets i trufa: 3 un – 12€ / 6 un – 24€ / 10 un – 39€ /20 un – 75€
Canelons de rap amb gambes: 3 un – 13,50€ / 6 un – 27€ / 10 un – 44€ / 20 un – 84€
 
******
 
ESCUDELLA DE NADAL
 
Escudella de Nadal de La Cuina de l’Anna:
el caldo amb galets, la carn d’olla, les verdures i els llegums - 31,90€ (ració)
 
******
 
DELICATESSEN

Els fumats: llom de salmó fumat amb alga nori i wasabi, trufa blanca i amb cítrics i llavors de gira- sol. Lluç fumat i diferents tipus de fumats.
Les conserves: anxoves, zamburiñas i el bacallà amb oli d’oliva.
El caviar: Beluga Imperial 000 (30grs, 50grs, 125grs.) Sota comanda.
La xarcuteria: Patés i viandes especials de Nadal: patés amb compota de limoncello i trossets de llimona, amb fruita de la passió, amb cava i trufa, amb taronja, mandarina i Grand Marnier, roquefort amb peres i pernil, figues i vi d’Oporto. L’oca farcida amb foie d’ànec, gall d’indi farcit de castanyes i ànec cuit al forn amb taronja. I la nostra varietat d’embotits ibèrics.
La formatgeria: Selecció de formatges artesans KM0, nacionals i internacionals (francesos, suïssos i italians).

******
 
ELS PRINCIPALS
 
Ànec mut del Penedès: a la taronja amb daus de taronja caramel·litzats, a la catalana amb pinyons i orellanes o amb peres i prunes. - 78€ (4-5 racions) Pollastre del Cor de Catalunya: rostit de pollastre amb castanyes. - 59,90€ (4-6 racions)
Capó de Nadal trufat: rostit de capó amb prunes, pinyons, orellanes i pilota de l’àvia amb tòfona. - 175€ (8-10 racions)
Gall d’indi del Penedès: gall d’indi a la catalana amb prunes, pinyons i orellanes - 105€ (8-10 racions)
Mar i muntanya: pollastre de pagès de criança (90 dies) amb escamarlans - 135€ (8-10 racions)
Xai al forn acompanyat de bolets de temporada: rovellons i xampinyons, prunes, pinyons i cava.
Espatlla - 67€ (2 racions) Cuixa - 79€ (3 racions)
Garrí: el clàssic de Casa Marisol, cruixent, melós garrí acompanyat de guarnició de patates i pomes. Preu segons mercat - (de 6/8 o 10/12 racions) Zarzuela: Clàssic guisat mariner amb peix fresc i marisc variat (lluç de palangre, rap, gambes vermelles, escamarlans, calamars, musclos i cloïsses), cuinat amb una suau salsa de tomàquet, vi blanc i ametlles - Preu segons mercat
Calamars farcits de carn de vedella amb festival de closca - 35,90 (ració de 2 unitats)
Rodó de vedella gallega farcit amb foie d’ànec, tòfona, ceps i rovellons - 22€ (ració de 3 talls)
 
******
 
 
 
 
 

Pots demanar-los: Tel: 938 158 111 /
casamarisol@gmail.com/ www.casamarisol.es/ 

 

Per reservar els encàrrecs per nadal ho podeu fer abans del 19 de desembre.

Per reservar els encàrrecs i el menú de Cap d’Any ho podeu fer abans del dia 27 de

desembre.

 

!!Bon Nadal!!


 

 

CASA MARISOL

Logotip de CASA MARISOL

Oferta vàlida fins

  • Dilluns, 5 de gener de 2026

Temps restant

On trobar l'oferta

Comparteix