Reserves a: tel: 938 1581 11
Oferta vàlida fins: Dilluns, 5 de gener de 2026
Els canapès exquisits: paté amb cogombre, crema de formatge, nous i mel, sobrassada i ou filat, salmó i formatge i de tonyina amb olives - 35€
Les coques de recapte: d’escalivada amb anxoves, pernil dolç amb verdures, de tonyina amb carxofes, de salsitxa amb ceba, de secret ibèric, de bacallà amb panses i pinyons, de codony amb gorgonzola i de carxofa confitada i pernil - 28€ (coca/20talls)
Les delícies: de pollastre, de pernil ibèric, de formatges i de peix. - 12€ (12 unitats)
Fondue Pa: Pa cruixent amb interior de formatges KM0 inspirat en la fondue. - 32,90€ (4-6 racions)
Els fumats: llom de salmó fumat amb alga nori i wasabi, trufa blanca i amb cítrics i llavors de gira- sol. Lluç fumat i diferents tipus de fumats.
Les conserves: anxoves, zamburiñas i el bacallà amb oli d’oliva.
El caviar: Beluga Imperial 000 (30grs, 50grs, 125grs.) Sota comanda.
La xarcuteria: Patés i viandes especials de Nadal: patés amb compota de limoncello i trossets de llimona, amb fruita de la passió, amb cava i trufa, amb taronja, mandarina i Grand Marnier, roquefort amb peres i pernil, figues i vi d’Oporto. L’oca farcida amb foie d’ànec, gall d’indi farcit de castanyes i ànec cuit al forn amb taronja. I la nostra varietat d’embotits ibèrics.
La formatgeria: Selecció de formatges artesans KM0, nacionals i internacionals (francesos, suïssos i italians).
Pots demanar-los: Tel: 938 158 111 /
casamarisol@gmail.com/ www.casamarisol.es/
Per reservar els encàrrecs per nadal ho podeu fer abans del 19 de desembre.
Per reservar els encàrrecs i el menú de Cap d’Any ho podeu fer abans del dia 27 de
desembre.
!!Bon Nadal!!

Temps restant