Vegueria del Penedès

RECEPTES

Bacallà a la llauna


Eva Remolina / AMIC Vilanova i la Geltrú

04-04-2022 19:19

Bacallà a la llauna. unpellizcodecanela

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquesta és sense cap mena de dubte, una de les receptes més típiques de la cuina catalana. Aquest bacallà es diu així perquè tradicionalment es cuina sobre una llauna (recipient de llautó o metall), encara que si no en tenim, pot realitzar-se perfectament en qualsevol recipient apte per al forn.

Els seus ingredients (per 4 persones) són:

 

Preparació:

Arrebossarem el bacallà en farina i el fregirem lleugerament per ambdues cares. Escorrerem bé l'oli i retirem.
En la mateixa paella, fregirem els grans d'all i quan estiguin daurats, afegirem el pebre removent perquè no es cremi.
A continuació afegirem el julivert i el vi i ho deixarem coure fins que s'evapori el vi.
Col·locarem el bacallà amb les mongetes en un recipient apte per al forn i cobrirem per damunt amb la salsa resultant en el pas anterior.
Introduirem en el forn a uns 180 graus durant uns 7-8 minuts.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.