Vegueria del Penedès

TRANSPORTS

Impulsem el Penedès demana solucions alternatives al servei de Rodalies R4 durant les obres.


Impulsem Penedès Vilafranca del Penedès

26-04-2022 9:01

Les obres de millora sempre son benvingudes si han de millorar el servei, però mentrestant volem que des de Rodalies es plantegin alternatives per alterar el mínim el servei

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest cap de setmana han començat les obres de remodelació d’alguns trams del recorregut del Rodalies R4. Unes obres que duraran anys i que pertorbaran la qualitat i la quantitat del servei.

Des de Impulsem el Penedès sempre hem defensat que el futur de la mobilitat passa pel ferrocarril. Les obres de millora sempre son benvingudes si han de millorar el servei, però mentrestant volem que des de Rodalies es plantegin alternatives per alterar el mínim el servei.

Sol·licitem les següents mesures:

Impulsem el Penedès estarem vigilants durant tot aquests temps d’obres i estem predisposats per recollir la veu dels penedesencs i penedesenques que pateixin les problemàtiques del servei.

Treballarem i lluitarem per millorar la mobilitat al Penedès.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.