Barça i Manlleu guanyen la Copa del Rei i de la Reina respectivament

09-05-2022 10:37

Derroten en les finals a Reus i Palau de Plegamans

El Barça guanya la Copa del Rei. RFEP

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Ahir es van celebrar en el pavelló Onze de setembre de Lleida les finals de les Fases Finals (finals a Vuit) de la Copa del Rei i de la Reina d’hoquei patins.

En la final femenina el Manlleu va derrotar al Palau de Plegamans en la tanda de penals desprès de que el temps reglamentari i la pròrroga acabessin en empat.

Per la seva part el Barça va derrotar amb claredat al Reus Deportiu per 4 gols a 0  (3 a 0 al final de la primera part).