Vegueria del Penedès

ELECCIONS MUNICIPALS 2023

Carme Martínez serà l’alcaldable d’ERC a Cunit


Redacció Cunit

08-06-2022 17:20

La militància la va escollir per unanimitat el passat dissabte 4 de juny

Carme Martínez serà l’alcaldable d’ERC a Cunit. ERC

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'actual portaveu i regidora Carme Martínez ha estat escollida com a candidata d'ERC Cunit per les eleccions municipals de l'any vinent. L'assemblea, que es va celebrar aquest passat dissabte 4 de juny, la va escollir per unanimitat i va ser l'única candidatura que es va presentar. La republicana Carme Martínez és la segona vegada que ha estat escollida per la militància.

ERC Cunit va aconseguir tres regidors el 2019, el seu màxim històric, tot i que es troben a l'oposició. Després de tres anys, Martínez enceta una nova etapa amb molta il·lusió i optimisme i va explicar que "el meu projecte és, sobretot, millorar la vida de la gent, de totes i tots. Escoltar a tothom sense mirar el seu origen, ni la seva procedència, som multiculturals i això s'ha d'aprofitar per tornar a tenir un Cunit amb noves iniciatives". "S'han d'aplicar polítiques d'esquerres, orientades cap a la cohesió social, la igualtat d'oportunitats, i sobretot, millorar els serveis que totes aquestes persones també demandaran" va afegir.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.