Vegueria del Penedès

MASSÍS DEL GARRAF

Els bombers donen per controlat l'incendi de Sant Pere de Ribes, que ha afectat unes 25 hectàrees


ACN Sant Pere de Ribes

23-06-2022 8:57

El foc va començar dimarts a la tarda i fins a 40 dotacions entre vehicles terrestres i mitjans aeris han participat en les tasques per combatre'l

Els bombers donen per controlat l'incendi de Sant Pere de Ribes, que ha afectat unes 25 hectàrees. Bombers

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'incendi forestal de Sant Pere de Ribes ha estat donat per controlat cap a dos quarts de nou de la nit d'aquest dimecres. El foc va començar dimarts a la tarda i fins a 40 dotacions entre vehicles terrestres i mitjans aeris han participat en les tasques per combatre'l. Les flames han afectat entre 20 i 25 hectàrees, segons els càlculs que feien els Bombers. Els Agents Rurals precisaven, amb dades provisionals, que havien estat 23,88 hectàrees, 23,86 de les quals dins l'Espai d'Interès Natural Massís del Garraf. Efectius del cos d'emergències han estat tota la nit assegurant el perímetre, un cop el foc es va donar per estabilitzat ahir al vespre.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.