Vegueria del Penedès

SANT JOAN 2022

Els Bombers han atès un total de 45 avisos fins a mitjanit de Sant Joan al Penedès


Redacció Vilanova i la Geltrú

24-06-2022 9:24

L'incident més destacat ha estat un incendi que ha afectat totalment una nau abandonada al c/ de les Varietats d’Igualada

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Un incendi en una nau abandonada a Igualada aquesta passada nit ha estat l'incident més destacat que han atès els bombers al Penedès fins a la mitjanit de la revetlla de Sant Joan. Poc abans, a les 22.10 hores, es mobilitzaven 4 dotacions per un incendi que ha afectat totalment una nau abandonada al c/ de les Varietats d’Igualada. Les naus del costat no han quedat afectades. 

Fins a la mitjanit s'han atès un total de 464 avisos, la majoria entre les deu i les dotze. Com és habitual la majoria són per incendis: 240 per incendis de vegetació i 174 per altre tipus incendis. D'aquests serveis, 45 han estat a les comarques del Penedès: a l'Anoia han estat 10 incendis, a l'Alt Penedès 13, al Baix Penedès 13 més i al Garraf 9.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.