Vegueria del Penedès

RECERCA I INNOVACIÓ DE LA CONSTRUCCIÓ

La investigadora vilanovina Blanca Tejedor, premi Creativitat del Col·legi d'Enginyers Industrials


Redacció Vilanova i la Geltrú

30-06-2022 11:20

Tejedor era candidata amb el seu Mètode per a la diagnosi d’edificis basat en termografia quantitativa interna

La investigadora vilanovina Blanca Tejedor, premi Creativitat del el Col·legi d'Enginyers Industrials. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La professora i investigadora de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), Blanca Tejedor, ha estat guardonada aquest dimarts 28 de juny a la Nit de l'Enginyeria. El Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya ha otorgat a Tejedor el "Premi Creativitat" en una nit que ha reconegut també Alícia Casals, Oriol Guixà i Josep Cuní, amb els premis Diada 2022.

L’enginyera vilanovina, del Grup de Recerca i Innovació de la Construcció de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), era candidata amb el seu Mètode per a la diagnosi d’edificis basat en termografia quantitativa interna del qual el jurat n’ha valorat la reducció de temps i costos que suposa la implementació d’aquest sistema en el parc dels edificis existents i la seva alineació amb els ODS.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.