Vegueria del Penedès

RECTA FINAL DEL MANDAT

Olga Arnau: "hem d'anar a una mobilitat més sostenible i una millor separació dels residus"


Redacció Vilanova i la Geltrú

28-07-2022 Última revisió: 29-07-2022 14:20

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú reconeix greus deficiències en el servei de recollida d'escombraries i aposta per la implantació gradual de la recollida porta a porta

"

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

A les portes de la Festa Major de Vilanova i la Geltrú, l'alcaldessa de la ciutat fa balanç del curs polític que s'ha tancat aquesta setmana amb la pèrdua de la majoria absoluta de l'equip de govern amb l'entrada de la CUP al consistori. Olga Arnau analitza els problemes que pateix al ciutat amb un servei bàsic com la recollida de les escombraries i defensa un projecte que marcarà el futur de la ciutat, com és la pacificació del trànsit, que reconeix que no s'ha explicat correctament. En l'àmbit econòmica, Arnau aposta per la capitalitat comercial de Vilanova a la vegueria i la necessitat de planificar urbanísticament la ciutat per atraure noves indústries. L'alcaldessa no ha decidit encara si optarà a la reelecció, a menys d'un any de les properes eleccions municipals.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.