Els tomàquets farcits de carn són un plat molt nutritiu, saborós i ideal per als menjars amb amics i familiars, ja que a part d'estar boníssims, ens faran quedar sempre molt bé.
500 g de carn picada (de vedella, porc o mixta, segons el gust).
Oli d'oliva
Sal
Pebre
Julivert
1/2 pebrot vermell
1/2 pebrot verd
Sucre (per a contrarestar l'acidesa del tomàquet)
Herbes aromàtiques (orenga i romaní)
Formatge ratllat
Preparació:
El primer que farem serà rentar bé els tomàquets, tallar-los la tapa i buidar-los bé per dins.
Rebutjarem la part central més dura i les llavors i reservarem la polpa.
Salarem per dins.
A continuació, rentarem també els pebrots, la ceba, l'all i el julivert i ho trossejarem tot, tan petit com ens sigui possible.
Posarem oli en una paella per a fregir les verdures i la carn, salpebrant al gust.
Més o menys a la meitat de la cocció, afegirem la polpa del tomàquet i el sucre, i deixarem sofregir a foc lent, uns 15 minuts més.
Mentrestant, podem anar preescalfant el forn a 180 °C.
Quan el sofregit estigui llest, farcirem els tomàquets, empolvorarem el formatge per sobre i els portarem a gratinar durant aproximadament uns 5 minuts.
Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.