Vegueria del Penedès

DIADA NACIONAL

Ajuntaments, entitats i partits polítics es mobilitzen per celebrar la Diada al Penedès i Garraf


Redacció Vilanova i la Geltrú

11-09-2022 20:47

Música, danses i castells han acompanyat els actes institucionals del territori en la primera Diada sense restriccions després de la pandèmia

Diada nacional de Catalunya a Sitges. Ajuntament de Sitges

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Ajuntaments, entitats i partits polítics s'han mobilitzat aquest migdia per celebrar la Diada als municipis del Penedès i Garraf. Música, danses i castells han acompanyat els actes institucionals del territori en la primera Diada sense restriccions després de la pandèmia. La majoria de les celebracions locals s'han fet aquest matí i migdia, amb ofrenes florals i parlaments de les alcaldies, tot que les activitats van començar a molts municipis dissabte al vespre amb conferències institucionals com la de l'exconsellera Irene Rigau a Vilafranca del Penedès o les marxes de torxes de municipis com Sant Pere de Ribes. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.