Vegueria del Penedès

La Llar de la Fotocòpia: més de 30 anys d'experiència en les arts gràfiques


Redacció Vilanova i la Geltrú

07-09-2023 Última revisió: 08-09-2023 9:27

Un servei professional i de qualitat, tant per a particulars com per a empreses

La Llar de la Fotocòpia. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Llar de la Fotocòpia és una empresa del sector de les arts gràfiques amb més de 30 anys d’experiència a Vilanova i la Geltrú, que ofereix un servei professional i de qualitat, tant per a particulars com per a empreses.   

La Llar de la Fotocòpia es troba ubicada al Carrer Unió núm. 90, davant de l’edifici de la Paperera, on hi ha l’IMET –Institut Municipal d’Educació i Treball-.   

En aquest espai, La Llar de la Fotocòpia ha aconseguit convertir-se en un centre de referència de la impressió. Les instal·lacions han permès apostar per l’adquisició de màquines de fotocopiar i impressores d’última generació, una inversió en tecnologia que ha suposat aconseguir oferir als clients un servei integral i professional en reproducció.   

L'equip de La Llar de la Fotocòpia ha volgut renovar el concepte de copisteria, amb creativitat i nous productes, per tal de poder oferir a tots els clients els serveis habituals i d'altres de més recents. Som una empresa compromesa i estem autoritzats per CEDRO per tal d’oferir-vos també fotocòpies de pàgines de llibres, diaris i revistes.   

Com sempre, us oferim:

També podreu trobar un gran ventall de nous productes:


LA LLAR DE LA FOTOCÒPIA
C/ Unió, 90 (davant de l'edifici de La Paperera)
08800 Vilanova i la Geltrú
Telèfon: 938938702
Correu electrònic: llardelafotocopia@gmail.com
Facebook

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.