PUBLICITAT
CONSELLS
13-09-2022 18:39
El Kale és una hortalissa, més coneguda amb el nom de col arrissada, pertanyent a la família de les Brassica Oleracea, que inclou també el bròcoli, la coliflor o la col.
De color verd intens i sabor amarg, aquesta verdura és originària d'Alemanya, des d'on es va estendre a la resta d'Europa i del món, sent en l'actualitat un producte molt valorat a causa dels nombrosos beneficis que aporta al nostre organisme, entre ells:
- Aporta ferro, reforçant el sistema immunitari.
- Alt contingut en calci, i molt més absorbible que el de la llet.
- Prevé l'anèmia.
- Augmenta els glòbuls vermells.
- Conté gran quantitat de minerals (potassi, magnesi), així com vitamines A, C i K.
- Protegeix dels refredats i els virus.
- Té alt poder antioxidant, important per a retardar l'envelliment.
- Depura l'organisme, gràcies al seu alt percentatge d'aigua, per la qual cosa aporta poques calories i ajuda en els programes de pèrdua de pes.
- Manté els ossos en bon estat.
- Prevé el càncer.
A Eix Diari creiem que un periodisme de proximitat, independent i sense pressions és més necessari que mai. La nostra feina és explicar el que passa al teu voltant amb rigor i compromís, però només és possible amb el suport dels nostres lectors.
Si valores la nostra feina i vols que continuem oferint informació lliure i plural per a tot el territori, fes-te subscriptor avui. El teu suport fa la diferència.
Però si ara no et pots subscriure i vols seguir al dia de les notícies més importants, uneix-te als nostres canals de:
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT