Vegueria del Penedès

HABITATGE SOCIAL

Es lliuren els primers habitatges d'una promoció de lloguer social a Sant Pere de Ribes


Redacció Sant Pere de Ribes

29-09-2022 15:15

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya i l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes han comprat un edifici per dret de tanteig per destinar-lo a lloguer social per a famílies del municipi

Es lliuren els primers habitatges d'una promoció de lloguer social a Sant Pere de Ribes. Generalitat de Catalunya

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El secretari d’Habitatge i Inclusió Social i president de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, Carles Sala, i l’alcadessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido,han lliurat les claus als primers adjudicataris dels habitatges situats al carrer doctor Ferran 55-57 de Sant Pere de Ribes.

Els pisos es troben situats en un edificique l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes i l’Agència de l’Habitatge de Catalunya van comprar per dret de tanteig i en règim de propietat indivís (al 50% entre les dues administracions) l’any 2019, per 356.442 euros.

Així mateix, s’han destinat 353.415 euros per a la rehabilitació i condicionament de l’edifici per poder disposar de 12 habitatges de lloguer social que tenen una superfície entre 41 i 79m2 i places d’aparcament. El preu del lloguer va dels 262 als 487 euros mensuals. Dels 12 habitatges 4 s’han destinat a joves, 1 a gent gran, 1 a famílies monoparentals, 4 a famílies amb menors a càrrec i 2 es reserven per atendre urgències del municipi.

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha adjudicat per sorteig el habitatges a les persones que complien els requisits i que estaven inscrites en el Registre de sol·licitants d’Habitatge amb Protecció Oficial de Catalunya.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.