Vegueria del Penedès

Dilluns es reobre al trànsit el carrer Banys de Vilafranca


Redacció Vilafranca del Penedès

01-10-2022 17:47

Amb la reobertura del trànsit del proper dilluns també retornaran al seus sentits de circulació anteriors els carrers Vilobí i Sant Jaume

Dilluns es reobre al trànsit el carrer Banys de Vilafranca. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Després que en els darrers dies s’han executat els treballs d’asfaltatge, el proper dilluns 3 d’octubre s’obrirà al trànsit el carrer Banys. Les obres de reurbanització d’aquest carrer, que han suposat, entre d’altres millores, l’ampliació de l’espai destinat als vianants, encara no estan finalitzades del tot, però ja estan en la recta final i es pot procedir a la reobertura del trànsit de vehicles. Amb la reobertura del trànsit del proper dilluns també retornaran al seus sentits de circulació anteriors els carrers Vilobí i Sant Jaume. El carrer Vilobí serà de pujada cap al carrer Banys i el carrer Sant Jaume de baixada cap al carrer Antoni Mestres Jané.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.